Dr. Sárközi Gabriella - Büntetőjogi kisokos iskolaigazgatóknak

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Dr. Sárközi Gabriella - Büntetőjogi kisokos iskolaigazgatóknak
7 875 Ft
A vásárlás után járó pontok: 158 Ft
Részletek

Könyvünk gyors jogi segítség az oktatási intézményekben jellemzően előforduló esetekhez, tanácsokat ad arra, hogyan beszéljünk a fiatalokkal ezekről a témákról.

IntézményVezetés című sorozatunk legújabb kötete egy olyan témakörrel foglalkozik, amelyre nem szívesen

„készül fel” előre sem a tanár, sem a diák: a büntetőjog kategóriájába eső cselekményekkel. Könyvünk azon túl, hogy gyors jogi segítség az oktatási intézményekben jellemzően előforduló esetekhez, tanácsokat, ötleteket is ad arra, hogyan beszéljünk a fiatalokkal ezekről a gyakran nehezen megközelíthető témákról.

 

Dr. Sárközi Gabriella

 

Harmincegy éve szolgálok a rendőrségen, álmomból ébresztve sem jelent gondot, hogy elkülönítsem a rablást a lopástól. Nekem ez a hivatásom, ezzel fekszem és kelek, de tisztában vagyok vele, hogy egy esemény minősítése közel sem egyértelmű azoknak, akiknek nem ez a munkájuk. Ez a kiadvány azzal segíti a pedagógusokat, hogy “magyarra” fordítja a Büntető törvénykönyvet, így az olvasók szükség esetén jogi tudás nélkül is könnyebben eligazodhatnak ebben a rengetegben, és nem utolsósorban praktikus tanácsokat ad a megelőzéshez is.

 

Oláh-Paulon László rendőrtiszt,

a kiadvány szaklektora

Adatok
szerző
Dr. Sárközi Gabriella
cím
Büntetőjogi kisokos iskolaigazgatóknak
kiadó
Raabe
kiadási év
2019
állapot
ÚJ
oldalszám
96
kötés
puha kötés
ISBN
9786156079251
Cikkszám
929430
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!