Dr. Wayne W. Dyer - Egyensúlyban élni

-10%
Nincs raktáron
Dr. Wayne W. Dyer - Egyensúlyban élni
2 990 Ft
2 691 Ft
Kezdete: 2017.12.08   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
Részletek

Az egyensúly fogalma határozza meg univerzumunkat. A világűr, a bolygónk, az évszakok, a víz, a szél, a tűz, a föld, minden-minden egyensúlyban van. Mi emberek vagyunk az egyetlen kivétel. Dr. Dyer könyvében ezt a természetes harmóniát kívánja visszaállítani életünk minden területén, ehhez pedig nem elég viselkedési stratégiáink módosítása, sokkal inkább gondolataink újrahangolására van szükség, hiszen a gondolat teremtő energia, amelyre a hasonló rezgésű emberek, események és helyzetek rezonálnak. A vonzás törvényének tudatos alkalmazásával tehát vágyaink és mindennapi életünk egyensúlyba kerülnek egymással.
Ez a praktikus kis kalauz sorra bemutatja az életünkben tetten érhető egyensúlyhiány különböző tüneteit, majd gyakorlati tanácsokkal segít bennünket, hogyan teremtsünk harmóniát álmaink és a mindennapok között; lezárásképpen pedig spirituális énünk és az anyagi világ összehangolásához ad útmutatást.

Dr. Wayne W. Dyer rajongói méltán tekintik őt a "motiváció atyjának", hiszen művei csodálatos energiákkal töltik fel, és harmóniával ajándékozzák meg olvasóit.

Adatok
szerző
Dr. Wayne W. Dyer
cím
Egyensúlyban élni
kiadó
Szukits Könyvkiadó
kiadási év
2017
állapot
ÚJ
oldalszám
140
kötés
kemény kötés
ISBN
9789634974482
Cikkszám
223481
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!