Erin Morgenstern - Éjszakai cirkusz

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Erin Morgenstern - Éjszakai cirkusz
állapot
ÚJ
ISBN
9789634197973
4 980 Ft
4 233 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Részletek

A nap végleg eltűnik a láthatár mögött, a sátrakon mindenütt apró fénypontok jelennek meg, mintha hirtelen az egész cirkuszt szokatlanul ragyogó szentjánosbogarak lepték volna el. Amikor már az összes sátor izzó fénybe borulva szikrázik az éjszakai ég előtt, feltűnik a név:

Le Cirque des Rêves
Az álmok cirkusza.

A cirkusz megnyitotta kapuit.
Most végre beléphetsz.

1886-ban egy rejtélyes utazócirkuszból nemzetközi szenzáció lesz. A Cirque des Rêves csak éjjel van nyitva, fekete és fehér színekben pompázik, és mindenkit vár, aki felfedezné kör alakú ösvényeit vagy felmelegedne tüzeinél.

Noha itt is találhatóak akrobaták, jósok és kígyóemberek, az álmok cirkusza nem szokványos látványosság. Egyes sátraiba beköltöztek a felhők, másokban jég van. Mintha valamiféle varázslat bűvkörébe vonná a szerelmeseit, akiket rêveurnek, vagyis álmodozónak hívnak.

A történet középpontjában két fiatal mágus áll: Celia és Marco. Kisgyermek koruktól fogva arra tanították őket, hogy mágikus erejük segítségével győzelmet arassanak a másik felett. Amikor Celia véletlenül rájön, hogy Marco az ellenfele, együtt lenyűgöző varázslatba kezdenek.

Adatok
szerző
Erin Morgenstern
cím
Éjszakai cirkusz
kiadó
Agave
kiadási év
2020
oldalszám
480
kötés
kemény kötés védőborítóval
Cikkszám
9789634197973
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!