George R. R. Martin - Kardok vihara - A tűz és jég dala III.

Nincs raktáron
George R. R. Martin - Kardok vihara - A tűz és jég dala III.
2 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 48 Ft
Részletek
Tolkien óta alig született történet, amely annyira rabul ejtené egy egész nemzedék képzeletét, mint A jég és tűz dala, George R. R. Martin hatalmas fantasyeposza.
Az első részben, a Trónok harcában megismertük Westeros ősi királyságát, amelyet könyörtelen hatalomvágya marcangolt. A Királyok csatájában kiéhezett ragadozóként söpört végig az uralkodóját vesztett birodalmon a háború, a mágia és az őrület. A Kardok vihara képes még tovább fokozni a feszültséget és még sokkolóbbá tenni Westeros történetét: most közeledik tetőpontjához a hatalomért folytatott embertelen küzdelem. A megosztott, megtépázott királyság eddigi legszörnyűbb ellenségével kénytelen szembenézni, amely a síron túlról érkezik...
Martin a fantasy mestere. Kimeríthetetlen fantáziával megírt históriái középkori mintákból merítenek ihletet, és a láthatóság határát súroló plasztikussággal jelenítik meg fiktív világukat. A sodró, szofisztikált történetvezetés, az árnyalt karakterábrázolás és a szexualitásnak a fantasy műfajában szokatlanul nyílt kezelése is fontos szerepet játszik abban, hogy Martin sikert sikerre halmozó újítóként vonulhat be műfaj történetébe.
A jég és tűz dala az elmúlt évtized egyik legjelentősebb fantasysorozata, minden kötete letehetetlen olvasmány.
Adatok
szerző
George R. R. Martin
cím
Kardok vihara
alcím
A tűz és jég dala III.
kiadó
Alexandra Könyvkiadó
kiadási év
2009
állapot
antikvár könyv, közepes állapotú
oldalszám
1214
kötés
puha kötés
ISBN
9789633708323
megjegyzés
kopottas, törődött borító
Cikkszám
124643
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!