Horváth Éva - Szepesi Dóra - Boldog szülő, boldog gyermek - Életmódkalauz

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Horváth Éva - Szepesi Dóra - Boldog szülő, boldog gyermek - Életmódkalauz
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789632910130
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek
Napjainkban az ember elszakadt a természettől. Mesterséges módon kialakított környezetben, káros hatásoknak kitéve, mesterségesen előállított élelmiszerekkel táplálkozva élünk. Ez az életmód számtalan betegség és lelki probléma forrása lehet. Korunk árubőségében, a reklámok világában a szülők még nagyobb kihívással szembesülnek: Hogyan adjuk meg gyermekeinknek mindazt, ami őket egészséges és boldog élethez segíti? A válasz egyszerű, a saját életpéldánkkal.

A gyermek csak akkor fejlődhet harmonikusan, ha a szülők kiegyensúlyozottak. Hogyan töltheti fel magát a túlterhelt szülő? Milyen legyen a felnövekvő gyermek birodalma, a gyerekszoba? Milyen a saját készítésű bébiétel? Hogyan készül Katica varázslevese? Milyen fogásokból álljon az egészséges babazsúr?

A hasznos és "jól emészthető" nevelési tanácsokon kívül 103 finom, egészséges, a gyerekek ízlésének is megfelelő – de a család valamennyi tagjának is kifejezetten ajánlott – ételrecepttel is kiegészül a könyv. Az ismert makrobiotikus szerzőpáros sok szülő és pedagógus kifejezett kérésére írta meg életmódkalauzát, amelyet most megújult, kibővített formában adunk olvasóink kezébe.
Adatok
szerző
Horváth Éva - Szepesi Dóra
cím
Boldog szülő, boldog gyermek
alcím
Életmódkalauz
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2009
oldalszám
216
kötés
puha kötés
megjegyzés
kopottas borító
Cikkszám
9789632910130A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!