Jenn Lyons - Királyok Veszte

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Jenn Lyons - Királyok Veszte
állapot
ÚJ
ISBN
9789634196457
6 480 Ft
5 508 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft
Részletek

Nincs mit tenni, ha hív a végzet...

Egy dalnok inasaként Kihrin legendás tettek meséin nőtt fel. Közben tolvajként azért küzd, hogy elég pénzt gyűjtsön, és kijusson a Főváros nyomornegyedéből. Egyszer azonban rossz házat foszt ki, felfigyel rá egy démon, és az élete gyökeresen megváltozik.

Kihrin szorult helyzete magára vonja az egyik uralkodóház figyelmét, akik azt állítják, hogy ő a züllött hercegük rég elveszett fia, és maguk közé fogadják. Az ifjú, akinek az élete ezzel korántsem vesz örömteli fordulatot, belekeveredik új családja kegyetlen törekvéseinek hálójába, és hamar rájön, hogy rég elveszett hercegnek lenni egyáltalán nem olyan, mint a mesékben.

A helyzet csak tovább romlik, amikor Kihrin megszökik kincsekkel teli börtönéből. Megtudja ugyanis, hogy ő áll egy ősi, rettenetes jóslat középpontjában, és az istenektől a démonokig, a sárkányoktól a mágusokig minden oldal a saját céljai érdekében akarja felhasználni őt. Kihrin kénytelen szembesülni azzal, hogy a gyerekkorában hallott régi mesék elég sok mindenről hazudtak. Főképp arról, hogy a történet végén mindig a hős győzedelmeskedik.

De Kihrin talán nem is hős, hiszen nem az a végzete, hogy megmentse a világot. Hanem az, hogy elpusztítsa.

Adatok
szerző
Jenn Lyons
cím
Királyok Veszte
kiadó
Agave
kiadási év
2019
oldalszám
720
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789634196457
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!