Johann Hari - Elveszett kapcsolatok

-15%
Nincs raktáron
Johann Hari - Elveszett kapcsolatok
állapot
ÚJ
ISBN
9789635299911
4 990 Ft
4 242 Ft
Kezdete: 2021.10.04   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Részletek

MIÉRT VAGY VALÓJÁBAN DEPRESSZIÓS ÉS HOGYAN TALÁLJ KIUTAT!

Johann Hari Elveszett kapcsolatok című világsikerű könyvével olyan hiánypótló alkotás született, mely új és reményteli irányokat szabhat a depresszió megértésében és kezelésében egyaránt.

A díjnyertes újságíró és szerző beutazta a világot, hogy eltérő kultúrákban, különféle társadalmakban kutathassa, milyen okok rejlenek a globális szinten is egyre nagyobb méreteket öltő depresszió és szorongás jelensége mögött.

A könyvében feltárt összefüggések ismeretében ki kell jelentenünk: mindaz, amit eddig a depresszióról és a szorongásról mondtak nekünk, tévedés volt. A gyógyszeripar megpróbálja elhitetni a depressziósokkal: a baj veled van, a baj a fejedben van, tessék, itt a megoldás. Az Elveszett kapcsolatok elemi erővel irányítja a tekintetünket az igazságra: a depresszió és a szorongás életmódunkból, életvitelünkből táplálkozik, tünet csupán, ami rámutat arra, hogy valami nincs rendben az életünkben, és változtatnunk kell. Ne úgy tekintsünk magunkra, mint egy elromlott gépre, hanem mint egy olyan élőlényre, akinek valamilyen alapvető szükséglete – értelmes munka, tisztelet, biztos jövőkép, támogató közösség stb. – nem kerül kielégítésre. Az elsőre talán sokkoló felismeréseket követően a szerző a lehetséges megoldásokkal sem marad adósunk.

Adatok
szerző
Johann Hari
cím
Elveszett kapcsolatok
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2019
oldalszám
390
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635299911
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!