John Grisham - Az utolsó esküdt

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
John Grisham - Az utolsó esküdt
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-957-409-0
1 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek

1970-ben csődbe ment egy mississippi hetilap, a Ford County Times. A magazin sokak megrökönyödésére egy huszonhárom éves fiatalember, az egyetemről kimaradt Willie Traynor kezébe jutott. Az újság jövője továbbra is kilátástalannak tetszett, mígnem a hírhedt Padgitt család egyik vadállati kegyetlenséggel megerőszakolt és meggyilkolt egy kisgyermekes anyát. Willie Traynor híven beszámolt a borzalmas bűncselekmény minden részletéről, és az újság föllendült.
A gyilkost a Mississippi állambeli Clantonban állították gyilkosság elé. A zsúfolt tárgyalóteremben lefolytatott per meghökkentő és drámai véget ért, a vádlott megfenyegette az esküdteket, hogy bosszút áll rajtuk, ha elmarasztalják. Mindazonáltal bűnösnek találták, és a bíró életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte.
Ám Mississippiben az idő tájt az "életfogyt" nem okvetlenül tartott életfogytiglan, és kilenc év múlva Danny Padgitt előtt megnyílt a börtön kapuja...
És ezzel kezdetét vette a megtorlás.

John Grisham tizenthét kötet szerzője. Az utolsó esküdt a könyv alakban és filmen egyaránt nagy sikerű Ha ölni kell helyszínére, a mississippi Ford megyébe tér vissza.

Adatok
szerző
John Grisham
cím
Az utolsó esküdt
kiadó
Geopen Könyvkiadó
kiadási év
2004
oldalszám
479
kötés
puha kötés
Cikkszám
636015
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!