John le Carré - A kémek öröksége

-20%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
John le Carré - A kémek öröksége
állapot
ÚJ
ISBN
9789634193388
3 380 Ft
2 704 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek

John le Carré, a kémregények nagymestere újabb lebilincselően izgalmas regényt írt, melyben több mint huszonöt év után tér vissza George Smiley, az angol titkosszolgálat legendás alakja.

Peter Guillam, az angol titkosszolgálat egykori embere, George Smiley hű tanítványa a családi birtokon tengeti öreg napjait Bretagne déli partjainál. Ám egy napon levelet kap, melyben a Szolgálat Londonba rendeli. Hamar világossá válik számára, hogy annyi hosszú év után a hidegháborús múltja még mindig kísérti őt. A dicsőséges londoni hírszerzők ‒ Alec Leamas, Jim Prideaux, George Smiley és maga Peter Guillam ‒ egykori titkos műveleteiről most egy olyan generáció készül ítéletet mondani, amely nem élte át a hidegháborút, és nem tűri a mentegetőzést.

A kémek örökségében múlt és jelen feszül egymásnak. Semmi sem fekete vagy fehér, de minden ugyanolyan bravúros és izgalmas, mint a két korábbi regény ‒ A kém, aki bejött a hidegről és a Suszter, szabó, baka, kém ‒, amelyekre visszatekint. A feszültséggel, humorral és morális kétséggel teli műben le Carré és narrátora, Peter Guillam az angol titkos világ legendás hőseinek állít örök emléket.

Adatok
szerző
John le Carré
cím
A kémek öröksége
kiadó
Agave
kiadási év
2017
oldalszám
259
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789634193388
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!