Vanessa Kimbell - Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Vanessa Kimbell - Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
állapot
ÚJ
ISBN
9786155767012
RRP: 6 300 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 5 355 Ft
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
Részletek

Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.

Adatok
szerző
Vanessa Kimbell
cím
Kovásziskola
alcím
Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
kiadó
Csipet Kiadó
kiadási év
2018
oldalszám
208
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9786155767012
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!