Középiskolába készülök - Felvételi felkészítő - Matematika

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Középiskolába készülök - Felvételi felkészítő - Matematika
állapot
ÚJ
ISBN
9789636978242
2 840 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Részletek

Feladatgyűjteményünk felkészülési programot kínál a 8. osztályosok központi felvételi vizsgájára matematikából. Nem egyszerűen próbafeladatsorokat tartalmaz, hanem nyolc tematikus fejezetben végigveszi az írásbeli vizsgán előforduló feladattípusokat (1. Számok, műveletek; 2. Mértékegységek; 3. Összeszámlálás; 4. Statisztika, események; 5. Sorozatok, függvények; 6. Szöveges feladatok; 7. Síkgeometria; 8. Térgeometria). Így mindenki feltérképezheti, hogy mely részeket kell alaposabban átismételnie.

A felkészülés egy próbafelvételi feladatsorral indul, és a kötet menet közben is tartalmaz 3 további gyakorló feladatsort, így a tanulók folyamatosan visszajelzést kaphatnak a felkészültségükről. A kötet legvégén található 2 felvételi mintafeladatsor a vizsgára való formaidőzítést segítik.

A szokásos feladatgyűjteményekhez képest kiemelkedően értékes a kötet Megoldás része, amely részletesen és érthetően elmagyarázza a feladatok – sokszor többféle – megoldását. Ez a rész a feladatok teljes szövegét is tartalmazza, ezért önellenőrzéskor nem kell folyton lapozgatni. Ráadásul így a kötet közvetlenül vizsga előtt praktikusan arra is használható, hogy kidolgozott feladatok gyűjteményeként a problémásabb feladatok megoldását a diákok még egyszer áttekintsék.

Adatok
szerző
Konfár László - Pintér Klára
cím
Középiskolába készülök - Felvételi felkészítő - Matematika
alcím
Gyakorló feladatok, mintafeladatok
kiadó
Mozaik Kiadó
kiadási év
2019
oldalszám
238
kötés
puha kötés
raktári szám
MS-2386U
Cikkszám
9789636978242
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!