Mandala öröknaptár

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
11 db
Mandala öröknaptár
állapot
ÚJ
ISBN
5999882277356
7 990 Ft
6 791 Ft
Kezdete: 2021.05.21   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek

A Mandala öröknaptár egy teljes éven át tartó belső fejlődés élményét nyújtja át Neked. Ez a különleges kalendárium a gondosan összeválogatott idézeteivel és ábráival a világ sokszínűségére, szakrális egyszerűségére és az isteni gondviselés megnyugtató, állandó jelenlétére emlékeztet nap mint nap.

A mandalák életünk részét képezik, és mindenhol találkozhatunk velük az egész világon. Az eredetileg a mai India területéről származó védikus írásokban olvasható szanszkrit mandala kifejezés kört, körkörös területet jelent. Pusztán formájuk révén is hozzájárulnak az összpontosításhoz, és segítik a meditációs állapot elérését. Könnyen használhatók spirituális gyakorlatokban, ezért szinte valamennyi spirituális vonal ismeri és közvetve vagy közvetlenül használja a mandalák előnyeit.

Az eredeti mandalák mind egyfajta térképet jelenítenek meg, ami az anyagi és a spirituális világ szintjeit és létsíkjait hivatottak bemutatni. A mandalák azonban nemcsak egy külső, misztikus közeget írhatnak le, de önmagunk belső megértéséhez is térképként szolgálhatnak. C. G. Jung óta a szakemberek a pszichológia területén is nagy sikerrel alkalmazzák a mandalákat. A színpompás ábrák saját egyéni színezetünket öntik képi formába, szimmetrikus elrendeződésük pedig belső világunk egyensúlyára mutatnak rá.

Adatok
cím
Mandala öröknaptár
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2019
oldalszám
366
kötés
dobozban
Cikkszám
5999882277356
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!