Meg Meeker - Apa és lánya - Az apai jelenlét ereje

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Meg Meeker - Apa és lánya - Az apai jelenlét ereje
állapot
ÚJ
ISBN
9786155783043
3 290 Ft
2 961 Ft
Kezdete: 2021.07.23   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

A szülőknek nem könnyű jó kapcsolatot kialakítani a lányukkal a mai zűrzavaros világban. Ez különösen az édesapáknak jelent komoly kihívást.

"Egy lányra hihetetlenül fontos hatással van, hogy az édesapja mit mond, hogyan mosolyog rá és milyen szabályokat állít fel. Jó lenne, ha az apa a lánya szemén keresztül látná magát. Nem csak a lánya miatt lenne jó, hanem önmaga miatt is, hiszen ha csak tíz percig is a lánya szemével tekinthetne önmagára, megváltozna az egész élete. A gyermeknek a szülei jelentik az egész világot. Ha a gyerek édesanyja boldog, neki is jó a napja. Ha az édesapja feszült, a gyerek gyomra is összeszorul az iskolában. Egy kislány világa jóval kisebb, mint az édesapjáé, nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is. Az ő kis világa még törékeny és képlékeny, hiszen éppen úgy formálódik és alakul, mint a tészta, amelyet gondos kezek gyúrnak. Az édesapa minden áldott reggel a kezébe veszi ezt a "tésztát", a deszkára rakja, és nekiáll gyúrni. A kislány személyiségét nagyban meghatározza az, hogyan teszi az apa mindezt nap mint nap."

Dr. Meg Meeker gyermekorvosként huszonöt éve foglalkozik a gyermekek fizikai és lelki egészségével, elsősorban kamasz gyerekek és szüleik tanácsadójaként. Közkedvelt szakértőnek számít hazájában, aki gyakran szerepel különféle televízió- és rádióműsorokban. Michiganben, Traverse Cityben él, ahol a férjével, Walterrel közös orvosi praxist vezet. Négy gyermek édesanyja.

Adatok
szerző
Meg Meeker
cím
Apa és lánya
alcím
Az apai jelenlét ereje
kiadó
Partvonal Könyvkiadó
kiadási év
2017
oldalszám
224
kötés
puha kötés
Cikkszám
9786155783043
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!