Melissa Grey - A lány éjfélkor - Midnight-trilógia 1.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Melissa Grey - A lány éjfélkor - Midnight-trilógia 1.
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789632617145
1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

New York városa alatt él az aviánok titokzatos, ősi népe, akiknek testét toll borítja, ereikben pedig varázslat folyik. Ősrégi bűvölet rejti el őket az emberek szeme elől - egyetlen lányt kivéve. Ekhó szökevény zsebtolvaj, lopott kincsek eladásából tengeti az életét, amelyeket a feketepiacon ad el a vevőinek. Az aviánokon kívül nincsenek barátai, sem családja.
Ekhó okos és merész, néha talán kissé pimasz is, ám mindenekfelett rendületlenül hűséges. Így amikor egy évszázadok óta húzódó háború hulláma ostromolja otthona határait, úgy határoz, hogy ideje végre cselekedni. A legenda szerint egyetlen módon lehet örök időkre véget vetni a harcnak: fel kell kutatni a Tűzmadarat. Ez a mesebeli teremtmény állítólag olyan elképesztő hatalommal rendelkezik, amilyet a világ még sohasem látott. Nem könnyű az Ekhó előtt álló feladat, de a tolvajélet egy leckét alaposan a lány fejébe vésett: hogyan szerezheti meg, amit akar.
A háború nem várt fordulatokat hoz, és Ekhónak küldetése során együtt kell működnie az ellenséggel, az ifjú sárkánypikkelyes drakhar herceggel. Először bizalmatlan vele, ám ahogy az idő halad, lassan összebarátkoznak, és Ekhó hirtelen azon kapja magát, hogy visszavonhatatlanul vonzódik a fiúhoz...

Adatok
szerző
Melissa Grey
cím
A lány éjfélkor
alcím
Midnight-trilógia 1.
kiadó
Maxim Könyvkiadó Kft.
kiadási év
2016
oldalszám
416
kötés
puha kötés
sorozatcím
Dream válogatás
Cikkszám
276190
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!