Napoleon Hill - Add el magad - A sikeres önmenedzselés titkai

-20%
Raktáron
Raktárkészlet:
9 db
Napoleon Hill - Add el magad - A sikeres önmenedzselés titkai
4 490 Ft
3 592 Ft
Kezdete: 2019.04.12   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 72 Ft
Részletek

ADD EL MAGAD!

BÁRMIT ELÉRHETSZ, AMIT EL TUDSZ KÉPZELNI, ÉS EL TUDOD HINNI, HOGY ELÉRHETED

Ki ne szeretne önálló, sikeres üzletember lenni?

Ki ne szeretne kreativitásából és intelligenciájából élni?

Az Add el magad! című könyv a legendás hírű üzletember, Napoleon Hill felbecsülhetetlen tudásának legtisztább, legalaposabb esszenciáját nyújtja át Neked.

Minden idők egyik legsikeresebb üzletembere sok tekintetben megelőzte korát. Napoleon Hill olyan mélységig ismerte az értékesítés lélektanát, ahogy ma is csak kevesen. Különleges látásmódjának köszönhetően bravúros üzleti sikereket ért el. Nemritkán csőd szélén álló vállalatokat juttatott a csúcsra úgy, hogy bevételeiket rövid idő alatt többszörösére növelte. Hogyan volt minderre képes?

Kiderül a könyvből, amit a kezedben tartasz. Ezeken a lapokon pontosan ahhoz a tudáshoz férsz hozzá, amit annak idején Hill a rábízott vállalatok alkalmazottjainak tanított. Bárki is légy, bárhol is tartasz az életedben, talán most jött el az ideje, hogy eljussanak Hozzád Napoleon Hill tanításai.

Lehet, hogy nem vagy értékesítő, mégis MINDENKINEK VAN VALAMIJE, AMIT ELADHAT. Minden egyes nap a legértékesebb portékád kell eladnod: ÖNMAGADAT. Ha készen állsz megízlelni a sikert, és hajlandó vagy az egyik legnagyobbtól tanulni, Napoleon Hill megtanítja Neked, hogyan ADD EL MAGAD!

Adatok
szerző
Napoleon Hill
cím
Add el magad
alcím
A sikeres önmenedzselés titkai
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2019
állapot
ÚJ
oldalszám
285
kötés
kemény kötés
ISBN
9789635299409
Cikkszám
105912
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!