Nir Eyal, Ryan Hoover - HOOKED - Horogra akasztva

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
Nir Eyal, Ryan Hoover - HOOKED - Horogra akasztva
állapot
ÚJ
ISBN
9789632914381
2 890 Ft
2 456 Ft
Kezdete: 2022.04.02   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek

Az okos telefonnal rendelkezők 79 százaléka felkelés után kevesebb, mint negyed órával már a képernyőt görgeti. Egy kutatás szerint az amerikaiak harmada előbb mondana le a szexről, mint a mobiljáról.

Valljuk be, horogra akadtunk.

Miért fordul a világ szeme egyes termékekre, míg másokról tudomást sem vesz? Miért vásárolunk pusztán szokásból bizonyos dolgokat? Hogyan éri el némely cég, hogy ellenállhatatlan termékeket kínáljon? Miként épülnek be bizonyos alkalmazások, internetes szolgáltatások rövid idő alatt az életünkbe?

Nir Eyal, a Szilícium-völgy kézikönyveként emlegetett HOOKED szerzője a fenti kérdésekre a horogmodellel adja meg a választ. Sokéves kutatómunkájára támaszkodva, gyakorlati példákkal mutatja be, mi húzódik a mindennapjainkba beépült szokásépítő termékek és szolgáltatások sikere mögött.
A horgok működésének elve, hogy összekötik a felhasználó problémáját a vállalat megoldásával, és mindezt elég gyakran teszik ahhoz, hogy egy új szokást alakítsanak ki. A könyv részletesen tárgyalja, hogyan változtatják meg bizonyos termékek a cselekedeteinket és ezzel együtt a személyiségünket is.

A Horogra akasztva termékmenedzsereknek, dizájnereknek, marketingeseknek, startup-alapítóknak és mindazoknak íródott, akik szeretnék megérteni, milyen befolyással vannak a termékek a viselkedésünkre.

"Legtöbben mindennap megéljük, hogy az online világ már rég horogra akasztott bennünket is. Ez az okos kis könyv nemcsak kiutat mutat, hanem arra is fényt derít, hogyan fordíthatjuk az eddig ellenünk dolgozó erőket a saját (üzleti) hasznunkra."
Szalay Ádám kommunikációs szakértő

Adatok
szerző
Nir Eyal, Ryan Hoover
cím
HOOKED - Horogra akasztva
alcím
Hogyan fejlessz szokásformáló termékeket
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2020
oldalszám
224
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789632914381
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!