Octavia E. Butler - Hibridek

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Octavia E. Butler - Hibridek
3 480 Ft
2 958 Ft
Kezdete: 2020.04.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
Részletek

Az emberek és az oankálik azóta párosodnak egymással, hogy az idegen faj megmentette a nukleáris háború utolsó túlélőit. Az idegenek célja, hogy a hímek és nőstények mellett létező, harmadik nemű társaik, az ólojok - akik az alakváltás, gyógyítás és génmanipuláció képességével rendelkeznek - addig kísérletezzenek az emberi DNS-en, míg létre nem hoznak egy olyan hibridet, ami képes életben maradni a világűr legkegyetlenebb feltételei közt is.

Jodahs egy különleges óloj: ő az első földönkívüli, akit emberi anya szült meg. Ahogy felnő és a teste érettségi szakaszba lép, úgy fedezi fel különleges képességeit. Jodahs azonban a származása miatt idegennek számít az idegenek között is, és ha nem tanulja meg kontrollálni a félelmét, valamint nem veszi sikerrel a metamorfózisokkal járó kihívásokat, akkor nem a két faj megmentője, hanem végzete lesz.

A Xenogenezis-trilógia befejező részében minden benne van, amiről a sci-fi műfaja szól; Octavia E. Butler a képzelet határait feszegetve, méltó módon fejezi be lebilincselő és végtelenül elgondolkodtató történetét.

Adatok
szerző
Octavia E. Butler
cím
Hibridek
kiadó
Agave
kiadási év
2020
állapot
ÚJ
oldalszám
272
kötés
puha kötés
ISBN
9789634197102
Cikkszám
497658
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!