Peter Koenig - 30 hazugság a pénzről - Felszabadítja az életed, felszabadítja a pénzed

Nincs raktáron
Peter Koenig - 30 hazugság a pénzről - Felszabadítja az életed, felszabadítja a pénzed
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789638725110
1 480 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft

 

 

Részletek

Sokat írtak már a pénzről - hogyan fektessük be, takarítsuk meg, váljunk milliomossá, találjuk meg az anyagi függetlenséget, jussunk ki az adósságból, változtassuk meg a pénzügyi rendszert, vezessünk egy üzletet, kerüljük el, vagy csökkentsük az adófizetést. Úgyhogy mi az ami kiemeli ezt a könyvet a boltok polcain található többi közül?

A 30 Hazugság meghökkentő válasz egy újonnan megmutatkozó trendre, ahol az emberek érdeklődése a pénz iránt nem csak abból áll, hogy megpróbáljanak minél többet szerezni belőle, hanem szeretnék jobban megérteni a pénz egyre növekvően ellentmondásos, zavaros világát maguk körül. A tárgyalt témák közül néhány: honnan származik a bankok szemet kápráztató gazdagsága, az általános elszegényedés közepette, a nyugdíjak elpárolgása, a rohamléptekben fokozódó jövedelemegyenlőtlenség, a szociális rendszerek intenzív sorvadása, a megállíthatatlanul növekvő államadósság, hogyan kerülhetünk barátságba a pénzzel, és miért nincs belőle elég soha szinte senkinek? Ez a könyv e témák egyszerű megértését ígéri.

De ennél tovább megy.

Ez a könyv nem csak felfedi a félrevezető hibákat és "hazugságokat" sok széleskörűen hirdetett és megkérdőjelezhetetlennek hitt elképzelésben a pénzről - fel is oldja őket! Járható kivezető utat mutat a pénz fojtogató rabságából, segít abban, hogy befolyásunk alá vonjuk ezt az örök fenyegetést jelentő, gyakran gyűlölt, elutasított, mégis sóvárogva vágyott világot.

Megérthetjük, hogyan válhatunk végre a pénz áldozatából, a pénz és életünk teremtő erejévé. Mert a pénz, széleskörű felmérések szerint, az egészség mellett magasan a legnagyobb érdeklődésünkre számot tartó téma. Viszonyunk hozzá egész életminőségünket alapjaiban meghatározó kérdés. Ideje, hogy felforgassuk, és megtisztítva a penészgombaként rátapadt fülledt hazugságoktól, félreértésektől, kitakarítsunk, alapos rendet rakjunk ezen a rendkívül érzékeny területen, mert:

a sejtjeinkbe beleivódott évezredes szegénységből már elég volt, nemde?

Adatok
szerző
Peter Koenig
cím
30 hazugság a pénzről
alcím
Felszabadítja az életed, felszabadítja a pénzed
kiadó
Ez Van Kiadó
kiadási év
2007
oldalszám
126
kötés
puha kötés
megjegyzés
ajándékozási bejegyzéssel
Cikkszám
9789638725110A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!