Robert James Waller - Madison megye hídjai

Nincs raktáron
Robert James Waller - Madison megye hídjai
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789633571934
1 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Részletek

"Vannak történetek, amelyek a countrydalokhoz hasonlóan mezők füvéből, országutak ezreinek porából születnek. Ez a történet is ilyen."

Robert James Waller klasszikussá vált első regényében a váratlan és minden ízében igaz szerelem szívszorító történetéről mesél. Az érzésről, amely örökre megváltoztatja egy asszony és egy férfi életét.

Az 1960-as évek Amerikájában Robert Kincaid fotográfus a National Geographic megbízásából járja Madison megyét, hogy képeket készítsen a híres fedett hidakról. Itt ismerkedik meg Francescával, aki egy helyi farmer feleségeként a világtól elzártan él, nagyon is távol kerülve fiatalsága intellektuális környezetétől. Amikor az ismeretlen férfi útbaigazítást kér tőle, hirtelen ötlettől vezérelve felajánlja, hogy elkíséri őt, s ezzel fenekestül borítja fel addigi megszokott életét. A két magányos ember visszavonhatatlanul, első pillantásra egymásba szeret, s újra rátérnek arra az ösvényre, amelyről azt hitték, örökre elveszett: az egymáshoz tartozás, az erotika, a költészet varázslatos birodalmába.

A regényből A szív hídjai címmel Clint Eastwood rendezett filmet 1995-ben. Az alkotást Golden Globe-ra, Meryl Streepet pedig a filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-ra és Oscar-díjra jelölték.

Adatok
szerző
Robert James Waller
cím
Madison megye hídjai
alcím
Egy váratlan és szívfájdítóan szép szerelem története
kiadó
Alexandra Kiadó
kiadási év
2014
oldalszám
182
kötés
kemény kötés védőborítóval
Cikkszám
9789633571934
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!