Robin Cook - Agy

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Robin Cook - Agy
450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
Részletek

"...Katherine Collins bizonytalan léptekkel ment végig a járdáról fölvezető három lépcsőfokon. Aztán meglökte a csupa üveg és krómacél ajtót, de az nem nyílt ki. Hátrahajolva nézett föl a magasan díszelgő feliratra: »Hobson Egyetem Egészségügyi Központja: New York város betegei és elesettjei szolgálatában.« De Katherine inkább ezt olvasta ki belőle: »Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel.«..."
"...Maria Gonzales kinyitotta az 1420-as szoba ajtaját, aztán megpróbálta fölébreszteni Lynn Anne-t. Nehéz dolga volt. Elmagyarázta a mentősöknek, hogy telefonon utasították: egy várható roham elkerülése végett adjanak a betegnek dupla adag altatót, s hozzá még phenobarbitalt is. Az emberek erre azt mondták, nem baj, ha nem ébred föl: letették a hordágyat, és elrendezték rajta a takarókat. Majd könnyed, gyakorlott mozdulattal átemelték rá a beteget, és gondosan betakarták. Lynn Anne Lucas valóban nem ébredt föl... A mentőautó egy óra múlva kanyarodott ki az Egészségügyi Központ parkolójából. Sem a szirénákra, sem a villogó, forgó lámpára nem volt szükség. A kocsi belseje üres volt..."
A fenti események nem egészen egy hónapon belül zajlottak le. Vajon indokoltak voltak-e Katherine aggályai? Hová lett a nagybeteg Lynn Anne? És a többi fiatal nőbeteg sorsa hogyan alakult?
Robin Cook, a Kóma, a Láz és az Akár az Isten szerzője az AGY című orvosregényében is mindvégig feszült izgalomban tartja az olvasót.

Adatok
szerző
Robin Cook
cím
Agy
kiadó
Interpress Kiadó
kiadási év
1987
állapot
antikvár könyv, közepes állapotú
oldalszám
313
kötés
puha kötés
ISBN
963-7222-22-7
megjegyzés
kopottas, törődött borító
sorozatcím
IPM könyvtár
Cikkszám
179834
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!