Walter Lübeck - Reiki - Ezotéria mindenkinek

Nincs raktáron
Walter Lübeck - Reiki - Ezotéria mindenkinek
állapot
ÚJ
ISBN
9789635294442
2 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft

 

 

Részletek
Walter Lübeck könyve alapos betekintést enged a reikierők felhasználási lehetőségeibe. Legyen szó akár önmagunk, akár mások gyógyításáról, egyéni vagy csoportos meditációról, vagy saját személyes fejlődésünkről a reikivel mindez, és még sok más is lehetséges.
A könyv számos gyakorlati útmutatást ad a reikierővel való egyre elmélyültebb találkozáshoz, fontos háttér-információkat közöl, és rengeteg ötlettel szolgál az alkalmazáshoz. Akik a reikierőt gyakran használják, például azért, hogy önmagukhoz közelebb kerüljenek vagy megnyíljanak a szeretet előtt, azok már a reiki-do útját, a gyógyító szeretet ösvényét járják.
A reiki használatához szükséges képességgel minden ember rendelkezik. Aki nyitott szemmel jár a természetben és a világban, tudja, hogy érzéseit, viselkedését éppúgy számos megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan hatás befolyásolja, mint testét, közérzetét és betegségeit. S ahhoz, hogy a reikit magunk vagy mások számára használhassuk, testünk és lelkünk bizonyos területeinek megnyitása szükséges. E megnyitás folyamatába most egy hagyományosan képzett reikimester avat be minket.
Adatok
szerző
Walter Lübeck
cím
Reiki - Ezotéria mindenkinek
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2015
oldalszám
230
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635294442
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!