+36-56/414-834
Előszó
9
Alapvető tudnivalók
10
A betegség és a diéta kapcsolata
14
Mit szabad és mit nem szabad Önnek fogyasztania?
18
Drága-e az Ön diétás étkezése?
25
Tanácsok a diétás ételek elkészítéséhez
32
Befőzés
38
A tápanyagtáblázat használata
40
Mintaétrendek
42
Rostdús étrend napi 15-30 g rosttartalommal
Receptek
56
A receptek alkalmazásához szükséges általános tudnivalók
Levesek
57
Húsok
80
Pudingok, felfújtak, rántott főzelékek
101
Tojásételek - előételek
109
Rakott - töltött ételek
112
Főzelékek
123
Mártások
134
Köretek
139
Saláták
146
Tészták, gyümölcskészítémények, italok
157
Az élelmianyagok nyersrost-tartalma 100 g-ra vonatkoztatva
175
Az élelmianyagok tisztítási vesztesége
Rostban dús élelmiszeripari termékek energia- és tápanyagértékei 100 g termékben
176
Irodalom
177
Ételmutató
179