Megjegyzések a könyvről |
9 |
Bevezetés |
13 |
Fiatalodj, ne öregedj! |
15 |
Az öregedés lassú folyamat - akárcsak a fiatalodás |
15 |
Halhatatlanság? |
15 |
"Halhatatlan" vér? |
15 |
Az öregedés a szerves bomlástermékek felhalmozódása |
16 |
Szerves bomlástermékek |
16 |
Miért nem szenvednek ízületi gyulladástól a gyerekek? |
17 |
Az öregedés visszafordítása és az életkorral összefüggő betegségek gyógyítása hosszú folyamat |
17 |
A gyors tüneti kezelés több kárt okozhat, mint amennyi jó hatása lehet |
18 |
Ne napokban, hanem hónapokban és években gondolkozzunk |
18 |
A fizikai megközelítés |
18 |
Először is: ne ártsunk! |
18 |
A fogyókúrák hatástalanságának okai |
19 |
Miért nem hatásos a méregtelenítés? |
20 |
Szabaduljunk meg a mérgektől! |
21 |
Természetes kiválasztórendszerünk |
21 |
A szilárd savak átalakítása folyékonnyá |
22 |
Gyakorlatok |
22 |
Ha valaki fiatalabbnak néz ki, még nem biztos, hogy az is |
22 |
Víz |
24 |
A víz csak vivőanyag |
24 |
A pH megértése |
24 |
A víz pH-ja |
26 |
Hegyi víz |
26 |
"Tipikus" csapvíz |
26 |
A legfontosabb vegyi anyagok |
27 |
Klór |
27 |
Mész, szóda, nátriumhidroxid vagy mész és széndioxid keveréke |
28 |
Fluorid/Fluor |
28 |
Az ivóvíz kezelése egészséges adalékanyagokkal az európai országokban |
28 |
A víztartály vize |
29 |
Tipikus palackozott víz |
29 |
A bomlástermékek kisöprése ionizált lúgos vízzel |
29 |
Szervezetünk pH-ja |
31 |
Fontos a megfelelő egyensúly |
31 |
Gyomornedv |
31 |
Bőr/verejték |
32 |
Nyál |
32 |
Nyál és vizelet |
33 |
Vizelet |
34 |
Vér |
34 |
Hasnyál |
34 |
Szervezetünk és ételeink alapvető ásványi anyagai |
34 |
Miért olyan fontos a savmentes, ionizált lúgos víz? |
36 |
A lúgos víz valójában nem lúgos víz! |
36 |
Vízlágyító |
37 |
Miért használjunk ionizált savas vizet? |
37 |
A savas víz valójában nem savas víz |
38 |
A savas víz használata belsőleg? |
38 |
Mi az ionizáció? |
39 |
A víz ionizációja |
39 |
Miért fogyasszunk ionizált lúgos vizet? |
40 |
Mennyit fogyasszunk? |
40 |
A megfelelő adag függ az egyén étrendjétől! |
40 |
Főzés lúgos vízzel |
41 |
A kereskedelmi forgalomban található lúgos víz |
41 |
Raktározás - a víz megengedett tárolási ideje |
41 |
Ionizált víz a szépségért |
42 |
Betegségek: az ionos kalcium hiánya okozta szindrómák |
43 |
A ráksejtek gyűlölik az oxigént! |
52 |
Az ionizált víz negatív mellékhatásai? |
54 |
Hogyan készítsünk lúgos vizet? |
56 |
A vízaktivátor |
56 |
A műanyag megedzése új készülékekhez |
56 |
A pH mérése |
57 |
Víz ionizálása: hibakeresési segédlet |
57 |
Ha a víz pH-értéke nem változik mindkét oldalon |
57 |
Ha a lúgos oldalon lévő víz pH-ja nem éri el a kívánt értéket |
58 |
Ha a savas oldalon lévő víz pH-ja nem éri el a kívánt értéket |
58 |
Ha az elektronikus pH-mérő hibás értékeket ad |
58 |
Oxigén |
60 |
A vízaktivátor a legjobb eszköz, hogy oxigéngazdag lúgos vizet készítsünk |
60 |
Kalcium |
61 |
Sav- vagy lúgképző ételek |
62 |
Honnan lehet tudni, hogy egy étel sav- vagy lúgképző? |
63 |
Élelmiszerek |
64 |
Növények |
66 |
Organikus ételek |
67 |
Organikus vagy nem organikus? |
68 |
A lúgképző étel a valóságban nem savképző |
68 |
Éhezünk tele gyomorral? |
69 |
Hol a bogár? |
69 |
Az élelmiszer-feldogozás savasít |
69 |
A gyógyszerek savképzők |
70 |
További savasságerősítő tényezők |
71 |
Elektronikus szennyezés, földsugárzás és stressz |
71 |
Földsugárzás és elektronikus szennyezés |
71 |
Elektronikus szennyezés |
71 |
A mágneses mező megváltoztathatja a vér pH-ját |
72 |
Hogyan védhetjük meg magunkat az elektromágneses szennyezéstől? |
73 |
Földsugárzás |
74 |
Az egészségbiztosítás kifizeti a ház felmérését! |
75 |
Az aktivált ionizált víz további felhasználási lehetőségei |
76 |
Aktivált víz növényeknek |
76 |
Aktivált víz állatoknak |
77 |
Az iparban |
77 |
Vízszűrők |
77 |
Ionizált vizelet |
78 |
Percy pora |
79 |
Ionizáció az ételmérgezés megakadályozására |
80 |
A víz memóriája |
82 |
A víz levitálása |
82 |
Jégvirágok |
82 |
Virágorvosságok |
83 |
A Stepanovs-módszer előnyei |
84 |
Szuper élelmiszer pusztán vízből és napfényből |
85 |
Kolloidokkal a jobb felszívódásért |
86 |
A kolloid állapot megértése |
86 |
Kolloid tengeri ásványok |
86 |
Ezüstkolloid |
87 |
Ezüstkolloid házi elkészítése |
87 |
Alkalmazás |
87 |
Negatív mellékhatások? |
88 |
Aranykolloid |
88 |
Az arany hagyományos felhasználási módjai |
89 |
Felhasznált irodalom |
91 |