Napjainkban mind több táplálkozás-szakértő foglalkozik az ételek gyógyító hatásával. Az orvosság a konyhából című kiadványunkból megtudhatja, hogy mindennapi táplálékaink - nemcsak a gyümölcsök és a zöldségek, hanem a hal- és húsételek, vagy akár a desszertek - milyen jó szolgálatot tehetnek egészségünk megőrzése érdekében, valamint hogy miként előzhetők meg bizonyos betegségek a helyes táplálkozás révén. Mit talál ebben a praktikus kézikönyvben? - 50 egészséges élelmiszer - Megtudhatja, milyen tápanyagokat tartalmaznak, hogyan fejtik ki jótékony hatásukat, és miképpen illesztheti be őket könnyedén a napi étrendjébe. - 50 gyakori betegség - Bemutatjuk, mely élelmiszerek segítségével veheti fel a harcot az egyes betegségek ellen, az ajakherpesztől a magas vérnyomáson át a vesekőig. - 100 ízletes fogás, az előételektől a desszertekig - A receptek alapján egyszerűen készíthet olyan ételeket, amelyek segítenek megőrizni vagy helyreállítani egészségét.