Blue Arrow Rainbow, Joshua Shapiro - Kristálykoponyák

Nincs raktáron
Blue Arrow Rainbow, Joshua Shapiro - Kristálykoponyák
Részletek

A dalai láma szerint a titokzatos kristálykoponyák kommunikációs csatornák más dimenziókba. Olyan komputerek, amelyekben tárolva van múltunk, jelenünk és jövőnk. Vajon miért pont a mi időnkben bukkantak fel?

A kristálykoponyák világjobbító hatalmáról, jótékony és gyógyító energiáiról egyre többször hallunk. De mitől ilyen különlegesek ezek az emberi koponya formájú kvarckristályok? A Maya Öregek Nemzeti Tanácsának egyik tagja – aki a mayák gyógyító tudását adja tovább szerte a világban – ezt vallja erről:

"A koponyák közül néhány a maya nemzet tulajdona. Ezek a legritkább és legszentebb ajándékai a Plejádok Öregatyjainak, akik itt hagyták nekünk őket. Befejezzük a Nap Negyedik Körét, a mi maya naptárunk Nagy Számai szerint, a 2012-2013-as év fordulóján. Ez a Nulla Év. Minden dolog saját értékébe tér vissza, nem lesznek határok, a törvényeket nem adják, és nem veszik. A Kristálykoponyák visszatérnek falvaikba, és beteljesítik küldetésüket. Ők az Idő Hírvivői az Örökkévalóságban."

Tolték és inka források is hasonlóan magyarázzák a koponyák eredetét és üzenetét. A leletek legtöbbje Mexikó és Közép-Amerika ősi romjai közül került elő, de máig titok övezi, hogy ki készítette őket és milyen célból. Megformázásuk is rejtély, ugyanis a mai modern technikákkal sem tudják előállítani speciális, egy tömbből készült alakjukat. Azt is csak találgatni lehet, hogy mi az az energia, amely óriási és mélyreható változásokat okoz a velük kapcsolatba lépő emberek életében. Komoly kutatások folynak a kristálykoponyák titkainak megfejtéséért, ez a bámulatos könyv pedig minden lehetséges tudnivalót rendelkezésünkre bocsát, ami jelenleg ismeretes róluk. Regényszerű kezdettel indul, amely a XVI. sz. vége és a jelen közt ingázik, s elárulja, hogyan használták a koponyákat a spanyol hódítók megérkezése előtti Amerika indián népei (maya, tolték, azték, olmék, cserokí). A kötet további fejezeteiből kiderül:

• Miért tartják a kristálykoponyákat a valaha előkerült legfontosabb ősi leletek egyikének?
• Melyek a föld leghíresebb kristálykoponyái?
• Tény-e, vagy csak fikció, hogy 13 ősi koponya van?
• Valóban egy korábbi civilizáció temetői? (abban az értelemben, hogy minden információ megtalálható bennük)
• Mire valók ezek a zavarba ejtő képződmények?
• Kik a kristálykoponyák őrzői? Milyen személyes tapasztalatokkal rendelkeznek?
• Milyen különös jelenségek kapcsolódnak a koponyákhoz?
• Hogyan válasszuk ki és aktiváljuk saját koponyánkat?
• Miként használjuk őket életkörülményeink javításához és személyes védelmünkre?
• Miért játszik Magyarország kulcsszerepet a kristálykoponyák áldásainak közkinccsé tételében?
• Milyen hasonlóság van a koponyák és a Biblia Kódja közt?
• Melyek a kristálykoponyákkal végzett mérvadó tudományos kísérletek?
• Miért vallják róluk, hogy az egyetemes harmónia letéteményesei? Talán tényleg ők az előkészítői és segítői a 2012-es dimenzióváltásnak?

Az emberiség történetének fontos keresztútjához érkeztünk. Érdekfeszítő idők ezek, tele a belső fejlődés és okulás egyedülálló lehetőségeivel. Fedezzük fel, hogyan vezethetnek minket kristálybarátaink a tökéletes béke idejébe.

Adatok
szerző
Blue Arrow Rainbow, Joshua Shapiro
cím
Kristálykoponyák
alcím
A világ legátfogóbb kézikönyve az emberi civilizáció jövőjét rejtő titokzatos képződményekről
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
271
kötés
kemény kötés
Cikkszám
122576
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!