Kurt Tepperwein - Nagy egészségkönyv - Testnek és léleknek

Nincs raktáron
Kurt Tepperwein - Nagy egészségkönyv - Testnek és léleknek
állapot
ÚJ
ISBN
9789635289257
RRP: 5 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 5 091 Ft
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft
Részletek
Függetlenül attól, hogy mennyi idős és éppen milyen az erőnléte, a könyv segítségével a legjobb formába hozhatja testét és egészségét, és fittebbé válhat, mint valaha.


Kurt Tepperwein – több évtizede köztiszteletben álló természetgyógyászként és terapeutaként – ismeri a test, a szellem és a lélek érzékeny kölcsönhatását. Az ő összegyűjtött tudását tartalmazza ez a könyv, amely tulajdonképpen egy örök érvényű naptár, egy tanácsadó kötet és egy gyakorló munkafüzet inspiráló keveréke.

"Az itt vázolt témákat a legjobb tudásom és lelkiismeretem szerint dolgoztam ki. Soha nincs késő ahhoz, hogy valaki pozitív irányban változtasson az egészségi állapotán és az életén."
Kurt Tepperwein

A Nagy egészségkönyv egész évben elkíséri olvasóját: minden hónaphoz tartozik egy adott téma, ezen belül pedig minden egyes naphoz egy adott impulzus és feladat, amelyek tudatosabb testérzést és jobb erőnlétet eredményeznek. A legjobb módja annak, hogy aktiváljuk saját energiáinkat, megelőzzük a betegségeket, fittek maradjunk és tökéletesen érezzük magunkat, hogy naponta használjuk ezt a kincsestárat.

A Nagy egészségkönyvnek köszönhetően Ön is lehetőséget kap arra, hogy "könyvbarátja" vezetésével napról napra "beleérezhesse magát" a testébe, egészségesen táplálkozzon, és a lehető legjobbat adja a szervezetének, amit csak lehetséges: szeretetteljes és tudatos figyelmet. Gondoljon csak bele, mennyi betegség alakul ki egyszerűen figyelmetlenségből: a helytelen öltözködés, a helytelen táplálkozás, a helytelen alvási szokások vagy életmód miatt. Ha beteg, természetesen orvosra van szüksége. A Nagy egészségkönyv azonban hozzájárul, hogy egyáltalán ne is betegedjen meg.

"Kezdjen el ezért már ma dolgozni a Nagy egészségkönyvvel, s teste és környezete hálás lesz Önnek! Ennek jegyében kívánok tiszta szívből jó egészséget, és − ami ezzel összefügg − helyes szemléletmódot."
Kurt Tepperwein
Adatok
szerző
Kurt Tepperwein
cím
Nagy egészségkönyv
alcím
Testnek és léleknek
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
550
kötés
kemény kötés
nyelv
magyar
Cikkszám
151286
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!