Deepak Chopra - Kvantumgyógyítás - A test és az elme közötti egyensúly helyreállítása

Nincs raktáron
Deepak Chopra - Kvantumgyógyítás - A test és az elme közötti egyensúly helyreállítása
ISBN
9789635288255
Részletek
Íme egy rejtélyekkel és csodákkal teli könyv, amely új reményt kínál mindazok számára, akik rákban, vagy valamely más, súlyos betegségben szenvednek.
Az elismert endokrinológus, dr. Deepak Chopra, saját orvosi gyakorlatában több gyógyíthatatlannak nyilvánított beteget is látott teljesen felépülni, ezért kutatásokat kezdett a test és az elme közötti összefüggésekről. Úgy gondolta, ezek az esetek igazolják, hogy az orvosnak túl kell lépnie a fizikai test korlátain, és az ősi bölcseket is motiváló késztetéssel kell felderítenie az új gyógymódokat. Véleménye egybecseng az ősi ájurvéda tanaival, miszerint az emberi test tudatosságból áll, ezért a betegségek kezelése során a gyógyítónak keresztül kell hatolnia a test sűrűbb szintjein – a sejteken, a szöveteken, a szerveken és a különféle „rendszereken” –, míg végül elérkezik az elme és az anyag találkozási pontjára; arra a pontra, ahol valójában kezdetét veszi a gyógyulás. Itt lehet a testet meghatározó, alapvető mintákat megváltoztatni, úgymond eltávolítani a hibákat a tervrajzról, azaz elpusztítani minden betegséget.

Ez a tudás különlegesen erőteljes. A nyugati orvostudomány, az idegkutatás és a fizika legújabb felfedezéseit egyesíti a több ezer éves ájurvédikus elméletekkel. Igazolja, hogy az elme gyógyító képességei határtalanok bármely betegségről legyen is szó.
Dr. Chopra nem csak egy lebilincselő utazásra hív minket, de a bizakodás és a gyógyulás megindító krónikáját tárja elénk.

„Orvosi munkám új reménnyel telt meg.
Nem azért volt szükségem az ájurvéda bölcsességére, hogy megtudjam:
az orvosok a halál ellen küzdenek,
hanem hogy rájöjjek: meg is nyerjük ezt a csatát.”
Adatok
szerző
Deepak Chopra
cím
Kvantumgyógyítás
alcím
A test és az elme közötti egyensúly helyreállítása
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2005
oldalszám
351
kötés
puha kötés
nyelv
magyar
Cikkszám
164558
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!