Peggy McColl- Használd a sorskapcsolód!

Nincs raktáron
Peggy McColl- Használd a sorskapcsolód!
állapot
ÚJ
ISBN
9789635288137
RRP: 2 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 1 495 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek
...ha továbbra is olyan maradsz, amilyen eddig voltál, akkor továbbra is azt fogod kapni, amit eddig kaptál. Ahhoz, hogy mást kapj, magadon kell változtatnod. Kapcsold át az érzelmeidet, és megkapod álmaid életét!

A Használd a sorskapcsolód! nem csupán egy újabb önsegítő olvasmány, hanem egy olyan erőteljes koncepció és folyamat, amely képes az ember életében tudatos és kreatív változásokat eredményezni. Nevezhetjük úgy is: paradigmaváltás a kreatív tudatosságban, melynek révén mélyebben elkötelezzük magunkat a fejlődés mellett. Abban segít, hogy érzelmeinken keresztül megértsük saját teremtő erőnket, de ami még ennél is fontosabb, hogy miként használhatjuk ezt az erőt a kívánt eredmények elérésére.
Ha készen állsz a változásra és szeretnél bekapcsolódni a bőség folyamába, ha szeretnéd felfedezni önmagad és mered vállalni, hogy új életet élj – mégpedig álmaid életét – akkor ez a kötet meg fogja mutatni, hogy hogyan. Nagyon ritkán fordul elő, hogy ennyire lelkesít egy könyv, de a benne lévő hatalmas mennyiségű információ és a találó anekdoták szó szerint megváltoztatták ezrek – sőt milliók – életét. - Mi pontosan a sorskapcsoló? - Miben tud segíteni? - Hogyan kell használni "jó és rossz időkben"? "Hűha! Épp, amikor úgy gondolod, hogy már mindent láttál a tudatos teremtés témakörében, felbukkan egy könyv, ami felébreszti a szívedet, a lelkedet és az elmédet. Inspiráló mestermunka!" Joe Vitale, a The Secret–A Titok tanítója "Megmutatja, mit tegyünk azért, hogy gazdagok legyünk – a szó minden értelmében. Lenyűgöző és egyszerű módszereket kínál ahhoz, hogy végre valóban olyan életet élhessünk, amely tele van ragyogással, örömmel és szeretettel." Dean Graziosi, író "Ügyeljünk rá, hogy e könyv minden szavát elolvassuk! Viszont, ha azt szeretnénk, hogy valóban működjön a 'varázslata', legyünk olyan kedvesek magunkhoz, hogy valóban alkalmazzuk is a ragyogó technikákat." Bob Proctor, a The Secret-A Titok tanítója
Adatok
szerző
Peggy McColl
cím
Használd a sorskapcsolód!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
249
kötés
kemény kötés
Cikkszám
209192
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!