Horn Péter, Zsilinszky Sándor - Akvarisztika - Gyakorlati díszhaltenyésztés

Nincs raktáron
Horn Péter, Zsilinszky Sándor - Akvarisztika - Gyakorlati díszhaltenyésztés
Horn Péter, Zsilinszky Sándor
Akvarisztika - Gyakorlati díszhaltenyésztés
antik (Natura), 1988
319 o., puha kötés
Részletek
A biológiai ismeretek terjedésével örvendetesen megnövekedett az akvaristák tábora. Közülük is egyre többen vannak, akik szakismeretek megszerzése után szándékoznak e szép hobbival foglalkozni.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy e négy kiadásban is rendkívül népszerű könyv igen rövid idő alatt elfogyott, s az olvasók továbbra is igénylik.
Ennek az igénynek a kielégítése tette szükségessé - viszonylag rövid idő alatt - az új, változatlan kiadás megjelentetését.
A szerzők az akvárium berendezésével és gondozásával, a technikai segédeszközökkel, az akváriumban végbemenő fontosabb kémiai és biológiai jelenségekkel, az akváriumban végbemenő fontosabb kémiai és biológiai jelenségekkel, az akvárium növényeivel, a halak biológiájával ismertetik meg az olvasót, majd a leggyakrabban előforduló halbetegségekkel foglalkoznak, kitérve a gyógykezelés ereményes módszereire is.
Az élvezetes stílusú, népszerű szakkönyv nélkülözhetetlen segítője mindazoknak, akik akvarisztikával kívánják eltölteni a szabad idejüket.
Adatok
szerző
Horn Péter, Zsilinszky Sándor
cím
Akvarisztika - Gyakorlati díszhaltenyésztés
kiadó
Natura
kiadási év
1988
oldalszám
319
kötés
puha kötés
Cikkszám
529152
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!