A diadalmas út - az emberi lélek története

Nincs raktáron
A diadalmas út - az emberi lélek története
ISBN
963851180X
1 Ft
A vásárlás után járó pontok: 0 Ft
Részletek
Realitásunk 99%-a számunkra pillanatnyilag láthatatlan. Az ember szellemi ébredésével, a Harmadik Szem aktiválódásával ezek a magasabb dimenziók beutazhatóvá válnak minden aspiráló ember számára. A fizikai lét nehéz álmából ébredő tanítvány számára megnyílik az Akasha könyve, az örökrezgésű éteri adatbank, a Beszélő Fény Krónikája, világkorszakok bölcsességének többdimenziós lenyomata. Ez a krónika mondja el nekünk az emberi szellem igazi történetét, hiszen minden fizikai esemény eredeti rezgését, kozmikus színképét, időtlen frissességben lüktető, életbehívó energiáját kínálja a szemlélőnek, a letisztult, anyagtól független szellem fényétől átvilágítva.
Mindaz, amit anyagba inkarnált szellem valaha elgondolt, megkívánt, végrehajtott, mindaz ami feszültségében valaha anyagot szült, hogy aztán az oldódás nagy felszabadulásában újra és újra elfogadja a halál extázisát, jelen van az Akasha hullámaiban. És ott vannak a számunkra még meg nem nyilvánult zónák is, amelyek a Jövő csíráit ringatják.
Olvassuk együtt ezt a kozmikus Krónikát, fedezzük fel végre transzcendens létünk múltját és lehetséges jövőjét. Ez a tudás feloldja majd a modern ember feszült, boldogtalan töredékességét, megajándékoz igazi örökségünkkel "kozmikus állampolgárságunk" nagyszerű lehetőségével és hatalmas felelősségével.
Adatok
szerző
Bistey Zsuzsa
cím
A diadalmas út - az emberi lélek története
kiadó
Arkánum Szellemi Iskola Kiadó
kiadási év
1993
oldalszám
280
kötés
puha kötés
Cikkszám
604781
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!