Esther és Jerry Hicks- A kapcsolatok törvénye

Nincs raktáron
Esther és Jerry Hicks- A kapcsolatok törvénye

Esther és Jerry Hicks

A kapcsolatok törvénye

Teremts harmonikus kapcsolatot a Forrásoddal!

CD nélkül!

antik (Édesvíz Kiadó), 2010

288 o., kemény kötés

Részletek
Nem azért vagy itt, hogy megtaláld azt, ami tökéletes. Azért vagy itt, hogy megteremtsd vagy magadhoz vonzd a tökéletest.

Az élet, fizikai létezésünk alapját a kapcsolatok jelentik, mert mindent azért észlelünk, azért veszünk észre, mert kapcsolatban vagyunk valamivel. Összehasonlításon alapuló tapasztalat nélkül képtelenek volnánk felfogni, értelmezni bármit is. Ezért joggal mondhatjuk, hogy kapcsolatok nélkül egyáltalán nem is létezhetnénk.

Abraham tanítása szerint azért érkezünk ebbe az anyagi világba, hogy megtapasztaljuk az ellentéteket, ennek hatására pedig útnak indítsuk vágyunk nyilait egy jobb valóság megteremtése érdekében. Az ellentétek legnagyobb tárházát pedig éppen a kapcsolatok jelentik. Mind közül pedig a köztünk és a Forrásunk közötti kötelék a legfontosabb, és amíg ezt nem értjük, addig semmilyen más kapcsolatot sem érthetünk meg világosan. Ha először és mindenekelőtt erre ügyelünk, akkor és csak akkor rendelkezünk majd azzal a biztos alappal, amellyel továbbléphetünk más kapcsolatokba. Kapcsolatunk a testünkkel, a pénzzel, a szüleinkkel, a gyermekeinkkel, az unokáinkkal, a munkatársainkkal, a kormányunkkal, a világunkkal… hamar és könnyedén összhangba kerül, ha először is erre az alapvető, elsődleges kapcsolatunkra ügyelünk.
Adatok
szerző
Esther és Jerry Hicks
cím
A kapcsolatok törvénye - Teremts harmonikus kapcsolatot a Forrásoddal! - CD nélkül!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2010
oldalszám
288
kötés
kemény kötés
Cikkszám
670285
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!