Üzletkötés a gyakorlatban

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Üzletkötés a gyakorlatban
1 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Frank Bettger
Üzletkötés a gyakorlatban
antik (Bagolyvár Könyvkiadó), 1994
240 o., puha kötés, jó állapotú
1200.-
Részletek
A huszonkilenc éves Frank Bettger még súlyos anyagi gondokkal küszködő, sikertelen ember, aztán néhány év leforgása alatt már Amerika egyik legeredményesebb biztosítási üzletkötője.
Mit a titka ennek a bámulatos sikernek? Az a módszeresség, ahogyan nagy példaképének, Benjamin Franklinnek tanácsaiból kiindulva nekilátott, hogy kiszűrje, tökéletesítse és következetesen alkalmazza a gyakorlatában bevált üzletkötési technikákat. Az eredmény: megsokszorozott jövedelem, a jól végzett munka öröme, majd később ez a könyv.
Az Üzletkötés a gyakorlatban minden sorából süt, hogy olyan ember írta, aki a terepen próbálta ki mindazt, amit követésére ajánl.
A szerző:
- lépésről lépésre követi az üzletkötés menetét, és azt, hogy az egyes lépéseknél milyen technikák biztosítják a sikert.
Ennél azonban sokkal tovább megy. Mivel tapasztalatból tudja, hogy a sikeres alkalmazásához nem elég csupán megérteni egy technikát, hanem a rutin szintjén kell uralnunk azt, a könyv végén
- bemutatja az önszervezésnek azt a módszerét, amellyel bárki kialakíthatja magában a szokásokat, amelyek szakmájának kiváló mesterévé teszik - legyen bármi is ez a szakma.
A szerző ezekkel a sorokkal zárja könyvét:
"...igyekeztem...csak olyan elvekről írni, amelyek sosem változnak. Elsősorban az életbiztosítási szakmáról írtam...de remélem, hogy gondolataim, ötleteim többsége olyanok számára is használható, akik nem életbiztosítást, hanem mást adnak el.
Nem távozhatom a sírba úgy, hogy a világnak ne mondjam el a sztorimat. Kötelességem volt időt szakítani arra, hogy írjak dolgokról, amelyeket nagy emberek hagytak rám, és amelyeket át akartam adni az utánam jövőknek, ahelyett, hogy magammal vinném őket a sírba."
Adatok
Cikkszám
701095
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!