Dankó Imre szerk. - Bajomi krónika - néprajzi és helytörténeti antológia Szűcs Sándor 70. születésnapjára

Nincs raktáron
Dankó Imre szerk. - Bajomi krónika - néprajzi és helytörténeti antológia Szűcs Sándor 70. születésnapjára
állapot
ÚJ
ISBN
9789638701183
1 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

A „Beklen” a Nagykunsági Civil Társadalomért Alapítvány és a Nimfea Természetvédelmi Egyesület közös gondozásában jelent meg az Alföld könyvek 7. kötete, Dankó Imre szerk: Bajomi krónikák címmel.
A kötet megjelenését a Pro Renovanda Cultura Hungariae Alapítvány és a Jász – Nagykun – Szolnok Megyei Önkormányzat támogatta.

A kötet Szűcs Sándor 70. születésnapja alkalmából összeállított néprajzi és helytörténeti antológia, amelynek eredeti kiadását még a Biharnagybajomi Község Tanácsa támogatta 1973-ban.
A kötetet eredeti tartalommal, Szűcs Sándor emlékének ajánlva adta ki a „Beklen” a Nagykunsági Civil Társadalomért Alapítvány.

„Tanácsunk úgy vélte jónak és Szűcs Sándorhoz méltónak, ha Szűcs Sándort 70. születésnapján egy kiadvánnyal köszöntjük. Ez a kiadvány a születésnapkor szokásos köszöntéseken túl többet is kíván adni; Szűcs Sándor munkásságának jobb megismertetésén túl községünk történetét és népéletét is be akarja mutatni avatott tollú, a történet- és néprajztudomány érdemes művelőinek kötetünkben közölt írásaival – F. Bartha Irén; Biharnagybajom Község Tanácsának tanácselnöke, 1973. október 23.”

Adatok
szerző
Dankó Imre szerk.
cím
Bajomi krónika
alcím
Néprajzi és helytörténeti antológia Szűcs Sándor 70. születésnapjára
kiadó
Beklen Alapítvány
kiadási év
2007
oldalszám
220
kötés
puha kötés
kiegészítő információk
Megjelent 500 példányban
Cikkszám
806204
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!