Színia (Bodnár Erika) - A boldogság-háló titkai

-10%
Nincs raktáron
Színia (Bodnár Erika) - A boldogság-háló titkai
3 200 Ft
2 880 Ft
Kezdete: 2020.06.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 58 Ft
Részletek
"A legtöbb ember egész életében csupán boldog szeretne lenni… A cél érdekében mindent kipróbál, amiről azt gondolja, hogy boldoggá teszi, és persze legtöbbször csalódik, mert a boldogság legfeljebb néhány percig, vagy néhány órán át tart. (A legújabb csoda-autót és a legfantasztikusabb tengerparti villát is megunja egyszer az ember.)

A boldogság – bármilyen hihetetlen – velünk születik, így mindenkinek ugyanolyan tartozéka, mint a feje, vagy a szíve. Nem kell sem tenni érte, sem kiérdemelni.

Hogyan lehetséges mindez?!

Úgy, hogy létezik egy láthatatlan háló körülöttünk, amely születésünktől fogva életerővel lát el minket. (Magyarul SZER hálónak nevezzük.) Ez a háló –ha sikerül rácsatlakozunk – mindenkinek garantálja a folyamatos boldogság érzését… vagyis az örök boldogságot.

Kérdés, hogy ha ez ilyen egyszerű, miért él mégis annyi boldogtalan ember a Földön…

A válasz nem túl bonyolult: Azért, mert legtöbben nagyon hamar elengedjük a hálót, és nem tudjuk, hogyan kapaszkodhatunk vissza rá. A hiányát érezzük, hiszen tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogyan kell boldogtalannak lenni, márpedig nem hiányozhat az, amit nem ismerünk.

Szóval boldog lehet az, aki boldogtalan, mert az ilyen ember már tudja, hogy létezik a boldogság."- Színia.
Adatok
szerző
Színia (Bodnár Erika)
cím
A boldogság-háló titkai
kiadó
Püski-Masszi Könyvesház
kiadási év
2011
állapot
ÚJ
oldalszám
160
kötés
puha kötés
ISBN
9786155099106
Cikkszám
953667
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!