Shakti Gawain - Az átalakulás útja - A tudat utazása a jövőbe

Nincs raktáron
Shakti Gawain - Az átalakulás útja - A tudat utazása a jövőbe
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9635281226
1 100 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Részletek

Új századforduló előtt állunk, izgalmas kihívásokkal kell szembenéznünk hátunkon cipelve személyes bajainkat, anyagi gondjainkat, kapcsolataink, munkahelyünk és egészségünk sokszor súlyos terhét. És akkor nem említettük a szembesülést az emberiséget fenyegető Földgolyó méretű zűrzavarokkal. Úgy tűnik még nem vérteztük fel magunkat hatékony eszközökkel, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk ehhez a környezethez.
Az Átalakulás útja nem más, mint önmagunk gyógyítása a fizikai, az érzelmi, a mentális és a spirituális síkon. Ha ezt elértük - mindent elértünk, amit csak akartunk. Benső világunk átalakítása ugyanis kihat a bennünket körülvevő világra.
Miképp korábbi köteteiben, ez alkalommal is lenyűgözően érdekfeszítő szellemi kalandban részesülhet aki Shakti Gawain spirituális utazásainak ezoterikus társává szegődik. - s így egy nap esetleg arra ébred, hogy különös változásokon, átalkulásokon ment át. Nem a véletlen műve, ha ettől kezdve tudatosabbá és szebbé válik az élete....
A teremtő képzelet, az Élj a fényben, az Ébredés után az Átalakulás útján az írónő számos olyan meditációs gyakorlattal egészítette ki, amelyek segíthetnek megtalálnunk a mindannyiunkban létező, benső spirituális lényt.

Adatok
szerző
Shakti Gawain
cím
Az átalakulás útja
alcím
A tudat utazása a jövőbe
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
1996
oldalszám
200
kötés
puha kötés
sorozatcím
New Age - Új Kor
kötetsorszám
21
Cikkszám
9789635281220
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!