Edain McCoy - Boszorkányság mesterfokon

Nincs raktáron
Edain McCoy - Boszorkányság mesterfokon
állapot
ÚJ
ISBN
9789635289097
3 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek


A Boszorkányság mesterfokon nem tartalmazza a wicca alapvetéseit – feltételezi, hogy már ismered a mesterség alapjait. Ez a könyv inkább a hiteddel és a boszorkánypraktikákkal összefüggő, kritikus gondolkodásra ösztönöz: mi a jelentőségük számodra, miként változnak – s te hová tartasz. A kötetből megismerkedhetsz sok középhaladó és haladó boszorkánytechnikával:

– találkozás árnyék-énünkkel
– magas szintű védekezés és lelki önvédelem
– erőt adó állatok, kísérő szellemek, alakváltók
– sötét boszorkányság
– labirintusok és útvesztők
– haladó fa-spiritualitás
– haladó madárjóslás és divináció
– művészetek (mesemondás, tánc, zene, szépművészet, dráma) alkalmazása a mágiában, rítusokban
– a boszorkányság tudománya
– a gyógyítás tudománya
– szellemek és elveszett lelkek
– kapuk letiltása és bezárása
– túlélni a lélek sötét éjszakáját

Edain McCoy saját elhatározásából lett boszorkány 1981-ben, és 1983-ban hivatalosan is felavatták a nagy San Antonio kovennél. Stílusa közvetlen, magával ragadó, sok kultúrtörténeti érdekességgel ajándékozza meg olvasóit.
Véleménye szerint a boszorkányság magasabb szintjeire eljutni olyan, mint felmászni egy magas fára. Minél magasabbra jutunk, annál többet látunk, annál több út, lehetőség nyílik előttünk. A természet szeretetére, tiszteletére tanít, és felelősségre minden élőlény iránt. A szerző segítségével ezt most a saját életedben is megvalósíthatod. Szemléletmódja hozzájárul, hogy megtanuld a rend és a káosz mágiáját, megértsd a sötétséget és a világosságot, s tökéletesen megismerd önmagad.

Amikor már mesteri szinten műveled a boszorkányságot, akkor jön az igazi próbatétel: hited szerint kell élned minden pillanatban. A magas szintű boszorkányság az, ha egyensúlyt és harmóniát tudsz teremteni minden lénnyel. Ha tudod: te magad vagy a mágia. Ha ismered gyengeségeidet, erősségeidet, és mindkettőt képes vagy elfogadni, magadhoz ölelni. A haladó boszorkány élete a szeretet és együttérzés pozitív példája azok irányában is, akik egyébként az ellenségei lennének. Nincsenek kiskapuk. Élj ennek megfelelően!

Adatok
szerző
Edain McCoy
cím
Boszorkányság mesterfokon - Haladó technikák
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2006
oldalszám
314
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635289097
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!