Szepes Mária - Szibilla - Jegyzetek az életemhez (CD nélkül)

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Szepes Mária - Szibilla - Jegyzetek az életemhez (CD nélkül)
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789635289615
1 750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

Napló 1929-2004

"Mindenekfölött valami kollektív jóságot szeretnék megvalósítani magamban. Minden élő felé egyformán áradó, végtelen gyöngédséget és megbocsátást."

A kötet Szepes Mária személyes naplója, ezért nagyon intim hangvételű. Kivételes ajándék, hogy bepillanthatunk abba a szellemi folyamatba, amelyen keresztül az ezotéria nagyasszonya eljutott odáig, ahol most tart. Néha úgy érez, úgy viselkedik, mint egy hétköznapi háziasszony, máskor pedig egy sokat tapasztalt, mindentudó Mester - nagyon érdekes és felemelő érzés olvasni, szinte együtt gondolkodni vele.
A könyvet az eredeti napló néhány kézzel írt oldala teszi még különlegesebbé, valamint az a meditációs CD-melléklet, amelyet Szepes Mária saját elmondásában hallhatunk, Kirándulás az Élet Vizéhez címmel.
Talán ez a csodálatos meditáció a titka annak a frissességnek, amely csaknem száz esztendősen is jellemzi a szerzőt? Ugyanis minden este ebben mélyül el, mielőtt elalszik. A CD-n hallható változatot a tanítványai körében mondta magnószalagra sok évvel ezelőtt, de a modern digitális technikának köszönhetően most hozzánk is eljuthat a felbecsülhetetlen értékű, egyedülálló felvétel.
Már a XXI. századot éli, s ahogy ő mondja: "Emberi szempontból valóban tökéletes magányban, rokonok, kortársak és átmeneti, bár akkor mélynek tűnő barátságok nélkül. Lelkemben mégis szelíd öröm zsolozsmáz.
Kövessük most beteljesült jósálmai és álommá lett valóságai közé - a naplóján keresztül.

Adatok
szerző
Szepes Mária
cím
Szibilla (CD nélkül)
alcím
Jegyzetek az életemhez
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2007
oldalszám
255
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635289615
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!