Deepak Chopra - Élet a halál után

Nincs raktáron
Deepak Chopra - Élet a halál után
állapot
ÚJ
ISBN
9789635290024
RRP: 3 290 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 961 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

Az éjszaka megcsókolja a halványuló nappalt, és fülébe susog:
„A halál vagyok, anyád. Újra megszüllek.”
Rabindranath Tagore (Bartos Zoltán fordítása)

"A könyvben időről időre hangsúlyozok egy fontos dolgot, mégpedig azt, hogy a túlvilág még most is alakul, ami nem lehet másként, hiszen az élet egésze is folyamatosan változik. Akikkel a túlvilágon találkozunk, amit ott tapasztalunk, mind jelenlegi meggyőződéseinket, várakozásainkat és tudatosságunk fokát tükrözi. Itt és most alakíthatunk azon, ami majd a halál után történik velünk. Ugyanis a lélek földjére érkezve csak fizikai értelemben érnek véget a tapasztalatok. Ám mint látni fogjuk, a ténykedés nem ér véget - sőt. A lélek azt tapasztalja, hogy sokkal nagyobb a választási szabadsága, és a 'másik oldalon' elé táruló lehetőségek sokkal izgalmasabbak, mint valaha..."

*

A középpontban egy olyan "mező" mibenlétének a megfejtése és megértése áll, ahová a halál után kerülünk, illetve ahonnan a születésünk előtt a világba lépünk. Ezt a dimenziót Chopra ákásamezőnek nevezi: ez tulajdonképpen a végtelen lehetőségek tárháza. Minden innen lép a létbe, innen nyilvánul meg; ezt használjuk szándékaink révén, innen teremtjük meg jelenlegi valóságunkat.

Deepak Chopra olvasók millióira gyakorolt nagy hatást azáltal, hogy érthetően, ám a téma költőiségét és csodáját megőrizve szólt mély spirituális kérdéseinkről. Ezúttal a legnagyobb rejtély felé fordul: Mi történik a halálunk után?

Rengeteg bizonyítékot mutat be, hogy megértsük: nem választja el áthatolhatatlan fal a „másik oldalt”, sőt, egyetlen valóság ölel fel minden világot, időt és helyet. Életünk végén ugyanannak az utazásnak egy újabb szakaszába lépünk, amelyen most is járunk.

A legújabb tudományos felfedezések és a nagy bölcseleti hagyományok alapján vázolja fel a túlvilág térképét, és magával ragadó utazásra indul a tudat több szintjén. Először a védikus hagyományról ír, arról, ahogyan a risik gondolkodtak a halál utáni történésekről. Az örökkévalóság leírhatatlan, a védák risijeinek azonban nem okozott gondot korlátok nélküli tudatossággal élni. A világ bölcseleti hagyományainak leírásai közül ezért az övék a legmegbízhatóbb, amely rendelkezésünkre áll. Vannak, akik ma is hasonló tapasztalatokról számolnak be. A kötet második része a tudományos megközelítést ismerteti érthető, elgondolkodtató és lebilincselő módon.

Adatok
szerző
Deepak Chopra
cím
Élet a halál után
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
256
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635290024
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!