Susan Jeffers- Alakítsd át a félelmet ERŐVÉ!

Nincs raktáron
Susan Jeffers- Alakítsd át a félelmet ERŐVÉ!
állapot
ÚJ
ISBN
9789635290468
RRP: 3 290 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 961 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

Úgy tűnik, a félelem társadalmunk ragályos betegsége. Valamilyen formában minden ember életének részét képezi. Nem számít, kik vagyunk, hol élünk, milyenek az élettapasztalataink: mindannyian félünk. Félünk a kezdetektől és a befejezéstől. Félünk a változástól és a megrekedéstől. Félünk a sikertől és a kudarctól, az élettől és a haláltól.

Susan Jeffers könyvét olvasva, felfedezhetjük azokat a korlátokat, amelyek megakadályozzák, hogy úgy éljük az életünket, ahogyan szeretnénk. Segítségével felismerhetjük a félelmeink okozta "megrekedéssel" kapcsolatos kifogásainkat, és szert tehetünk azokra a módszerekre, amelyekkel kezünkbe vehetjük életünk irányítását. Hiszen a félelemnek nem kell visszatartania minket attól, hogy gazdag és szép életet éljünk!

Tanuljuk meg:
hogy valójában nem hibázhatunk, és nem dönthetünk rosszul;
elengedni a negatív programozást;
megnövelni önbecsülésünk szintjét;
minél jobban érvényesíteni a saját érdekeinket;
több örömöt átélni;
és valóra váltani az álmainkat.

Programozzuk át az elménket! Gondolataink megváltoztatásával többé nem a siker útjában álló akadályként fogjuk felfogni a félelmet, hanem képesek leszünk egy élethelyzetként tekinteni rá. A fájdalom, a tehetetlenség és a depresszió állapotából átkerülhetünk a hatalom, a lelkesedés és a szeretet állapotába. A trükk abban áll, hogy átérezzük a félelmet, és erővé alakítjuk!

Adatok
szerző
Susan Jeffers
cím
Alakítsd át a félelmet ERŐVÉ!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2009
oldalszám
240
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635290468
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!