Brandon Bays - Belső utazás gyerekekkel

Nincs raktáron
Brandon Bays - Belső utazás gyerekekkel
állapot
ÚJ
ISBN
9637959890
RRP: 2 500 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 250 Ft
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Részletek
Ez a könyv a szabadságról szól, a minden emberi szívben ott tündöklő, csodálatok és végtelen lehetőségek felszabadításáról.
Mindannyiunk mélyén határtalan öröm, végtelen szeretet és a kreativitás szikrája szunnyad; annak a lehetősége, hogy zsenik legyünk. Ott vár, hívogat, szólít és buzdít ebben a pillanatban is, hogy felfedezd a saját nagyszerűségedet. Sürget, hogy rajta, kerülj kapcsolatba a benned élő bölcsességgel, és találd meg magadban a végtelen lehetőségek forrását, amely gyakorlatilag bármit képes létrehozni.

Fülszöveg

A könyv egyszerű, csodalatos és könnyen alkalmazható gyakorlati eszközöket kínál az 5 és 12 év közötti gyerekek „belső utazásához". Ezzel a módszerrel segíthetünk gyermekeinknek:
- érzelmi gátjaik megtalálásában és oldásában,
- testi betegségeik vagy lelki fájdalmaik meggyógyításában,
- a bennük rejlő csodálatos és végtelen lehetőségek felfedezésében, és
- abban, hogy megtapasztalhassák saját zsenialitásukat, belső bölcsességüket, s így a szemükben örökre megmaradjon az a ragyogó, tiszta fény, ami az élet örömét, a boldogságot sugározza felénk.

Brandon Bays olyan úttörő jellegű terápiás módszert fejlesztett ki, ami lehetővé tette számára, hogy a hasában lévő, kosárlabda méretű daganatot hat hét alatt, műtét és gyógyszer nélkül, visszafejlessze. Magyarul is megjelent, Belső utazás című nemzetközi bestsellerével és tanfolyamaival milliókat ösztönzött már arra, hogy ráébredjenek határtalan lehetőségeik tudatára, és teljesen megszabaduljanak régóta fennálló érzelmi gátjaiktól és testi betegségeiktől. Módszere gyerekekkel is nagyon jól alkalmazható! Néhány példa:
- A nyolcéves Máténál „figyelemzavart" állapítottak meg. Az iskolában félrevonult, ellenségesen viselkedett és bukdácsolt. Három belső utazás után a társaival kedves és barátságos, s azóta osztályelső.
Az ötéves Raksha krónikus allergiától és heveny tüdőasztmától szenvedett. A belső utazást követően minden egészségügyi gondja végleg megszűnt.
- Szülei válása után a tizenegy éves Emma érzelmileg bezárult. A belső utazás lehetővé tette számára, hogy megbocsásson a szüleinek, és újra magabiztos, melegszívű kislány legyen.

„Nagyszerű, és a gyerekekkel foglalkozóknak - pl. szülőknek, nevelőknek, pedagógusoknak, tehát szinte mindannyiunknak - szerintem nélkülözhetetlen mű."
Adatok
szerző
Brandon Bays
cím
Belső utazás gyerekekkel
kiadó
Agykontroll Kft.
kiadási év
2004
oldalszám
164
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789637959899
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!