Galambosné Goldfinger Erzsébet - Élelmiszer-alapismeretek CD melléklettel

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Galambosné Goldfinger Erzsébet - Élelmiszer-alapismeretek CD melléklettel
állapot
ÚJ
ISBN
9789633370797
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek

A hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyv helyett ajánljuk az alapjaiban azonos tartalmú, de a moduláris, kompetencia alapú képzés központi programjának, szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott és megújított változatot.
A tankönyv az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja, azt mutatja be, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat. Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra és röviden a HACCP rendszer alapelveire. A tananyag az ismeretek alkalmazására, a gyakorlati kompetenciák fejlesztésére helyezi a hangsúlyt.
A kompetenciafejlesztést igen jól szolgálja a CD-mellékleten található tartalom: számos, a tananyag megértését és elmélyítését segítő bemutató animáció, minden fejezethez kompetenciafejlesztő interaktív gyakorló feladatok, érdekes olvasmányok és több száz felvételből álló szemléletes képanyag.
A tankönyvet a jelenleg érvényes kerettantervek alapján az alábbi szakterületekhez ajánljuk:

10044-12-es modul Általános élelmiszer-ismeretek, fogyasztóvédelem és Élelmiszerek csoportjai tantárgyai: szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó.

10052-12-es modul Élelmiszer-ismeret tantárgya: Vendéglátás-szervező vendéglős

Adatok
szerző
Galambosné Goldfinger Erzsébet
cím
Élelmiszer-alapismeretek - CD melléklettel
kiadó
Műszaki Könyvkiadó
kiadási év
2015
oldalszám
188
kötés
puha kötés
Kiadói kód
KP-2337
Cikkszám
9789633370797
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!