Adrian Bailey szerk. - A főzés alapanyagai

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Adrian Bailey szerk. - A főzés alapanyagai
állapot
antikvár könyv, közepes állapotú
ISBN
963-585-136-7
1 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Adatok
szerző
Adrian Bailey szerk.
cím
A főzés alapanyagai
kiadó
Novotrade Kiadó
kiadási év
1991
oldalszám
240
kötés
puha kötés
megjegyzés
nyomódott gerinc
sorozatcím
Família könyvtár
kiegészítő információk
Színes fotókkal illusztrálva.
Cikkszám
347338
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom
Bevezetés 6
Száraz hüvelyesek 8
Gombák és szarvasgombák 38
Füvek, fűszerek, magok 44
Ízesítők 48
Sók, kivonatok 62
Savanyúságok, chutneyk, szószok 64
Mustárok, ecetek, olajok 67
Gyümölcsök 70
Aszalt gyümölcsök 76
Héjas gyümölcsök 96
Gabonafélék 99
Tészták, galuskák, gombócok 102
A sütés kellékei 108
Kávé 122
Tea 126
Cukrok, szirupok, és mézek 128
Tojás 130
Zsiradékok, tejtermékek 136
Túró és sajt 139
Halak és más tengeri élelmek 142
Tartósított halak 158
Baromfi és vad 184
Húskészítmények 192
Baromfi és vad 202
Belsőségek 218
Húsok 224
Tárgymutató 234