Gabrielle Bernstein - Az Univerzum mindenben támogat jóskártya

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
15 db
Gabrielle Bernstein - Az Univerzum mindenben támogat jóskártya
állapot
ÚJ
ISBN
9789632913698
4 990 Ft
4 241 Ft
Kezdete: 2021.05.27   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Részletek

Ez az inspiráló, 52 lapos kártyacsomag spirituális útmutatást nyújt számodra, hogy erőt meríts, amikor lemerültél, támogatást kapj és szinkronba kerülj, amikor elveszettnek érzed magad, biztonságra lelj a bizonytalansággal szemben, öröm járjon át, bármilyen körülmények között is legyél. Most már a te kezedben van. Fogadd el a kártyák által nyújtott útmutatást, gyakorolj türelmet és békét, és bízz benne, hogy az Univerzum mindenben támogat.

Gabrielle Bernstein és Micaela Ezra varázslatos kártyáit a magyar kiadásban külön ajándékkal szeretnénk a kezedbe adni. Bizony, ez itt a Csodák ideje, kedves Csodagyáros, ahogy Gabby is szólít minket!
Meggyőződésünk, hogy a kártyákkal való munkát tökéletesen kiegészítik azok a fontos gondolatok, amelyeket Gabby Miracles now (Csodák ideje) című könyvéből gyűjtöttünk össze számodra. Olyan részeket válogattunk, amelyek leginkább támogatnak abban, ami a kártyák fő célja: hogy mi magunk teremtsük a csodát. Hogy miként? Leginkább azzal, hogy belső gazdagságunkra támaszkodva a boldogságot választjuk.

Gabrielle Bernstein, a New York Times bestseller szerzője, Oprah Winfrey SuperSoul Sunday című műsorában, mint a jövő nemzedék egyik új eszmei vezetője. Rendszeresen látható a Dr. Oz című tévéműsorban.
www.gabriellebernstein.com

A csomag tartalma:

  • Az Univerzum mindenben támogat – 52 lapos kártyacsomag
  • Csodák ideje – szemelvényeket tartalmazó könyv
Adatok
szerző
Gabrielle Bernstein
cím
Az Univerzum mindenben támogat jóskártya
alcím
kártya + könyv
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2020
oldalszám
81
kötés
díszdobozban
Cikkszám
9789632913698
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!