Baán Csaba - Pamplonától Santiagóig

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Baán Csaba - Pamplonától Santiagóig
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9634309976
1 250 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik olyan egyszerűnek tűnő kérdésekre keresik a választ, mint mondjuk: - Ki vagyok én?! a megoldást mindenkinek önmagának kell megtalálnia! De az ehhez hasonló utazások, melyek nem csak a kikövezett úton, hanem ezzel egy időben, lelkünk rejtett ösvényén is haladnak, segítenek abban, hogy megleljük kérdéseinkre a számunkra helyes válaszokat!
A Szent Jakab út egyike a keresztény világ három legnagyobb európai zarándokútjának. A zarándokok többféle útvonalat is választhatnak céljuk elérésére. Ebben a könyvben a legtöbb szó a Camino Frances-ről, vagyis a francia útról esik. A franciaországi Saint-Jean-Pied-de-Port-tól, a Spanyolországban lévő Santiago de Compostela városáig, Szent Jakab apostol sírjáig tart az utazás.
Keresztülvezet minket Észak-Spanyolország történelmi emlékekben és természeti szépségekben gazdag tájain. Az útvonal teljes hossza kb. 780 km. Ebből valamivel több mint 700 km-t sikerült gyalog végigjárnom. Ezzel a könyvvel ennek a csodálatos négy hétnek szeretnék emléket állítani!
Biztatni, rávenni mindenkit, hogy lépjen ki a hétköznapok taposómalmából, és egy egyszerű felszerelés, valamint egy kis lelkierő segítségével, induljon el egy ilyen, egész életre szóló utazásra.

Adatok
szerző
Baán Csaba
cím
Pamplonától Santiagóig
alcím
700 kilométer gyalog, a Szent Jakab zarándokúton
kiadási év
2004
oldalszám
46
kötés
puha kötés
megjegyzés
borító sarkai megtörtek
kiegészítő információk
Színes fotókkal és kihajtható térképpel illusztrálva.
Cikkszám
9634309976
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!