Borvendég Zsuzsanna - A hálózat emberei - Magyarország kifosztásának ügynökei

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Borvendég Zsuzsanna - A hálózat emberei - Magyarország kifosztásának ügynökei
állapot
ÚJ
ISBN
9786155374746
RRP: 3 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 3 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek

A Szovjetunió megingásával, 1989 és 1990 fordulóján a rendszerváltozásnak nevezett események hatására, demokratikusnak látszó, új politikai rendszer jött létre Magyarországon is. Amíg a politika színpadán változások történtek, a hazánkat gazdaságilag megszálló, kiszipolyozó hálózatokat nem érintette az átmenet, rendszerük változatlan maradt. Egy olyan érdekkörről van szó, amely a szervezett bűnözői hálózatok módszereivel tevékenykedett. Ennek eredményeképpen Magyarország felfoghatatlan méretű államadósságot örökölt, majd rövid időn belül a privatizációnak nevezett szabad rablással azt a vagyont is elvesztette a nemzet, ami még megmaradt a kommunista érából.

Hazánkat a szovjet érdekeknek kiszolgáltató kommunista politikai elit tagjait név szerint ismerjük, tevékenységük dokumentálva van. Ugyanakkor létezett egy külkereskedelmi lobbicsoport, akiknek tagjairól, valódi tevékenységéről szinte semmit sem tudunk, pedig sokuk befolyásosabb volt az államvezetés legfelsőbb szintjein helyet foglaló hatalmasságoknál is. Erről lebbenti fel a fátylat Borvendég Zsuzsanna történész új könyve, amelyben a titkosszolgálatok világával összefonódó rendszer működésének krimiszerű epizódjai láncszemekként kapcsolódnak össze.

Jelen kötet az egy év alatt 4 kiadásban, 13. 000 példányban megjelent A hálózat pénze című könyv folytatása. A feltárt dokumentumok arra világítanak rá, hogy sok szempontból újra kell gondolni Magyarország 1945 utáni történelmét.

Adatok
szerző
Borvendég Zsuzsanna
cím
A hálózat emberei
alcím
Magyarország kifosztásának ügynökei
kiadó
Kárpátia Stúdió Kft.
kiadási év
2022
oldalszám
212
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9786155374746
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!