Cosima Bellersen Quirini - Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Cosima Bellersen Quirini - Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
állapot
ÚJ
ISBN
9786155178986
2 800 Ft
2 380 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Részletek

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
- tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
- tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
- különleges kenyerek, péksütemények
- ecet és bor készítése házilag

Adatok
szerző
Cosima Bellersen Quirini
cím
Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
kiadó
Sziget Könyvkiadó
kiadási év
2017
oldalszám
128
kötés
puha kötés
Cikkszám
626003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!