Dömők Szilvia , Gottlieb Éva - Érettségi - Német - Feladatsorok a középszintű szóbeli vizsgára - 25 tételsor a német középszintű szóbeli vizsgára

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
 Dömők Szilvia , Gottlieb Éva - Érettségi - Német - Feladatsorok a középszintű szóbeli vizsgára - 25 tételsor a német középszintű szóbeli vizsgára
állapot
ÚJ
ISBN
9789635780372
RRP: 3 590 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 3 230 Ft
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Részletek

Érettségifelkészítő-kiadványunk azzal a céllal íródott, hogy segítségével az érettségire készülő diákok magabiztosan vághassanak neki a szóbeli megmérettetésnek. Átdolgozott kötetünk bevezet a vizsga minden folyamatába, és figyelembe veszi az új, 2020-as NAT-ban rögzített változásokat, melyek az élő idegen nyelv érettségi vizsgakövetelményeit érintik, különös tekintettel a témakörökre.

Az első részben hasznos információk találhatóak: az érettségi vizsga szabályai, a felkészüléssel kapcsolatos tanácsok, tippek.

A második rész 25 teljes tételsort tartalmaz. Minden tétel három feladatból áll: társalgás, szerepjáték és önálló témakifejtés. (A könyv a tételek vizsgáztatói verzióját adja meg, a vizsgázó példányán az első feladat kérdései nem szerepelnek).

Fontos, hogy a diákok ne kész szövegek betanulásával készüljenek az érettségi vizsgára, hanem tudjanak kommunikációs stratégiákat alkalmazni és a vizsga során felmerülő váratlan kérdésekre reagálni. A könyv tanácsait követve és a gondosan összeválogatott feladatsorok mindegyikét megoldva a siker garantált.

Adatok
szerző
Dömők Szilvia , Gottlieb Éva
cím
Érettségi - Német - Feladatsorok a középszintű szóbeli vizsgára - 25 tételsor a német középszintű szóbeli vizsgára
kiadó
Klett Kiadó
kiadási év
2022
oldalszám
117
kötés
puha kötés
nyelv
német
Cikkszám
9789635780372
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!