Doreen Virtue - Angyal öröknaptár - 365 angyalfestmény és angyali üzenet

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Doreen Virtue - Angyal öröknaptár - 365 angyalfestmény és angyali üzenet
6 990 Ft
5 941 Ft
Kezdete: 2021.01.03   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 119 Ft


Részletek

Ebben az évről évre használható, gyűrűs, asztali öröknaptárban Doreen minden napra kínál neked egy szeretettel és gyógyító energiával teli angyali üzenetet, amelyek megszépítik napjaidat és átsegítenek bármilyen stresszes helyzeten. Ne foszd meg magad ettől! A 365 angyalfestmény és a képekhez tartozó 365 angyali üzenet örök asztali dísz lehet otthonodban vagy irodádban, és inspiráló ajándékként szolgálhat ismerőseidnek.

A szabad akarat törvénye értelmében az angyalok csak akkor segíthetnek neked, ha kéred, ha erre külön engedélyt adsz - ha felhatalmazod őket. Sok ember egészen elfeledkezett arról, hogy segítségért fordulhatunk az angyalokhoz. Azért hoztam létre ezt a naptárt, hogy nap mint nap emlékeztesselek rá: ha hozzájuk fordulsz, az angyalok mindenben a rendelkezésedre állnak.
Az üzenetek mindegyike egyenesen az angyaloktól érkezett, így a többes szám első személyű mondanivalónál vedd észbe, hogy az angyalok személyesen hozzád beszélnek. Céljuk az, hogy szeretettel, biztonsággal töltsék meg az életedet, és tanácsokkal lássanak el. Imádkozom, hogy ez a naptár minél több áldást, csodát és örömöt vigyen mindennapjaidba.

Adatok
szerző
Doreen Virtue
cím
Angyal öröknaptár
alcím
365 angyalfestmény és angyali üzenet
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2016
állapot
ÚJ
kötés
keményfedeles
ISBN
5999882277035
megjegyzés
13x13 cm
Cikkszám
787555
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!