Dr. Nagy Balázs szerk. - Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai

Nincs raktáron
Dr. Nagy Balázs szerk. - Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai
állapot
ÚJ
ISBN
9789636357047
RRP: 6 499 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 5 524 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft
Részletek

Túrázók nagykönyve sorozatunk legújabb kötete ezúttal Magyarország legkülönlegesebb biciklis útvonalain vezeti végig az olvasót. A könyvünkben bemutatott túrák az egész család számára kikapcsolódást és garantált feltöltődést biztosítanak, a felfedezés izgalmát ígérik - két keréken még a jól ismert táj is más arcát mutatja.

A kötet változatos helyszínekre invitál bennünket, a hegyi terepek mellett jócskán lemegyünk a síkvidékekre is - a síksági vagy szelíd dombvidéki területek gyalogosan sokszor végeláthatatlannak tűnnek, ám biciklizve már befogadhatók és igazán érdekesek. Túráink során körbejárjuk a Fertő, a Velencei- és a Tisza-tavat, sőt Románia, Szlovákia és Ausztria felé is átlépjük a határt. Nyeregbe pattanva a Kárpát-medencei vidék sokszínűségének más dimenzióját fogjuk megtapasztalni! Úgy vezetjük az új tájat megismerni kívánókat, a kalandokat és látnivalókat keresőket, hogy a legátfogóbb, legsajátosabb képet adjuk a megcélzott helyszínről.

A könyvben helyet kapó 28 fejezet változatos nehézségű kirándulásokat kínál, köztük számos olyat, amelyen a gyerekek is bátran kipróbálhatják magukat. Előző köteteinkhez hasonlóan az egyes útvonalakat gazdag képanyag, áttekintő térkép és gyakorlati leírások teszik teljessé. A túrákhoz kapcsolódó kulturális és természeti értékek részletes bemutatása mellett - a könnyebb tervezés érdekében - mindenhol feltüntettük a nehézségi fokot, a pontos távolságot, a menetidőt, a szintemelkedést és a szükséges felszerelést.

Kerekedjünk fel, és ismerjük meg Magyarország legszebb kerékpáros útvonalait!

Adatok
szerző
Dr. Nagy Balázs szerk.
cím
Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai
kiadó
I.P.C. Könyvek Kft.
kiadási év
2019
oldalszám
544
kötés
flexi
sorozatcím
Túrázók nagykönyve
Cikkszám
9789636357047
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!