Dr. Oetker - Vad és vadszárnyas

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Dr. Oetker - Vad és vadszárnyas
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9638280484
800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Adatok
szerző
Dr. Oetker
cím
Vad és vadszárnyas
kiadó
Grafo Könyvkiadó-Magyar Könyvklub
kiadási év
1998
oldalszám
127
kötés
kemény kötés
Cikkszám
170991
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom
Szarvas 8
Párolt szarvas borókamártásban, szalagmetélttel 10
Szarvasszelet Béarn-vidéki mártással 11
Szarvasgerinc barackhabbal és parajos metélttel 12
Szarvasborjúszelet leveles tésztában 14
Szarvasfilé dióval és meggyel 15
Szarvasfilé mogyorókéregben 16
Szarvascomb csőben sült burgonyával 18
Szarvasfilé leveles tésztában 19
Szarvasragu 20
Szarvasszelet csirkegombával és burgonyaropogóssal 22
Vadragu ginnel ízesített tejszínben 23
Szarvas-, nyúl- és őzhúsból készült ragu 24
Szarvassteak cukorborsóval és almamártással 26
Őz 28
Őzcomb cukorborsóval és almamártással 30
Lencseleves őzhússal 31
Őztokány 32
Őzlapocka 32
"Hubertus" őzcomb 34
Őzcomb mazsolás mártással 35
Őzérme sajttal és almás burgonyával 36
Töltött őzcomb csipkebogyókrémes mártással 38
Őzhússal töltött krokett 40
Őzérme földiszeder-mártással 41
Sült őzhát mángoldköntösben 42
Nyúl és társai 46
Nyúlcomb Sherry-mártásban kelbimbó szufléval 48
Nyúlsaláta erdészné módra 49
Nyúlfilé meggyes rizzsel 50
Nyúlpecsenye 52
Nyúlgerinc laskagombával 53
Nyúlgerinc spanyol módra 54
Nyúlpecsenye diómártással 56
Nyúlragu barna tinóruval 57
Nyúlgerinc tejszínes borókamártásban, kelbimbóval 58
Nyúlfilé leveles tésztában 60
Nyúlláb földiszeder-mártásban 62
Nyúlfilé aszalt szilvával 62
Nyúl paradicsommártásban 64
Üreginyúl almamártásban 66
Üreginyúl majoránnamártásban 68
Üreginyúlcomb olívamártásban 69
Üreginyúlragu 69
Üreginyúl kókuszmártásban 70
Párolt üreginyúl 72
Csőben sült gombás nyúlragu 73
Üreginyúlsaláta lencsével és naranccsal, édes-savanyú mártásban 74
Üreginyúlpecsenye 76
Üreginyúlpecsenye házilag készített kelbimbós raviolival 77
Nyúlfilével töltött mángoldtekercs 78
Üreginyúl lencsével 80
Üreginyúl római tálban elkészítve 81
Vadszárnyas 82
Töltött vadkacsa rizottóval és brokkolifelfújttal 84
Vadkacsafilé szalonnaköntösben 86
Marinírozott vadkacsa zsemlegombóccal 88
Vadkacsamell birsalmakompóttal 90
Vadkacsa Calvadosban 91
Fogolymellfilé kelkáposztával és pirított burgonyával 92
Fogoly almás káposztán 94
Fogoly gesztenyepürével 95
Párolt fogoly 96
Töltött fácán 98
Grillezett fácán sült almával és burgonyapürével 99
Birsalmamártásban marinírozott fácáncomb 100
Fácán káposztalevélen 102
Fácánmell lencsével 103
Vaddisznó 104
Vadmalac mandarinnal és csurgatott tésztával 106
Vadmalackotlett sörmarinádban 107
Vaddisznóragu vöröskáposztával és burgonyával 108
Vaddisznóhús cukkinikrémmel 110
Vaddisznó paradicsommártásban, zöld spárgával 112
Vaddisznófilé mogyorókrémmel és burgonyagolyóval 114
Nyárson sült vaddisznó tarka zöldségekkel 115
Vaddisznótokány mangómártással és répafelfújttal 116
Tanácsadó 118
Szőrmés vad 119
Szárnyas vad 120
A vad előkészítése 120
A vadhús bardírozása 121
A vadhús marinírozása 121
Vadas fűszerek 122
A nyúl feldarabolása 122
Felszeletelés 122
A vadszárnyas dresszírozása 122
A vadszárnyas bardírozása 123
Vadhús a táplálkozásban 123
Fagyasztott vadhús